Přejít na obsah

Lucky007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lucky007

  1. Dobrý den, mám stejný problém na stejném motoru. Jak jste to nakonec vyřešil? Díky
  2. Ahoj, je to pružina pro usnadnění výškového nastavení sedadla..
  3. Ahoj, co nastavení předvstřiku na čerpadle? Jak vypadá graf?
  4. Ahoj, tak jak jste to vyřešili? Mám stejný problém jako vepo4.
  5. Lucky007

    TDI nestartuje

    Tak vyřešeno. RJ chyběla kostra. Nalezena dole pod svazkem mimo kostrici bod. Dost zaoxidovane ocko. Kdo ho ale nepripojil je zahadou. Asi se kabelovym svazkem prikostrovalo.
  6. Lucky007

    TDI nestartuje

    Ahoj, diky za tip. Zitra napichnu drat primo na vystup z RJ a uvidime, jestli tam bude 5V.
  7. Lucky007

    TDI nestartuje

    Zdravím, chci se zeptat na jednu zvláštní závadu. Přitáhnul jsem nepojízdné auto s motorem 1.9 tdi 66 kW AGR. Diagnostika psala chybu snímače otáček klikové hřídele g28 a chybu pedálu plynu. Tak jsem se pustil do měření. Z RJ ma jit na cidlo 5V, ale nic jsem nenaměřil. Snímač ma tri piny. Jeden napájecí, druhy signální a třetí stínící. Az kdyz jsem pripojil multimetr k minus polu baterie a měřil zbývající dva piny, napětí jsem naměřil. Tak jsem si řekl ze treti kabel bude přerušeny a tak jsem přivedl sólo kabel z baterie, ale motor porad nenaskočil. Az jsem ten novy kabel spojil s tim stinicim podezřelým jako přerušeny, a oba pripojil na třetí pin čidla, motor chytil a běží normálně. Nevíte co je kde špatně? Díky moc za rady
  8. Moc díky za dokumenty. Bylo by prosím možné znovu uploadovat tento soubor: D4B80484994-Motor 1.4 55 66 77 kW TDI CR.pdf Předem díky za pomoc ;-)
  9. Co vím, tak u dvojky je to dohromady. Tzn. celý stabík.
  10. Mám také LPG a momentálně používám Motul X-CESS 5W40 a motor je tižší. Z tvých dvou bych vybral Shell. Jinak olej měním max. po 12000 km. LPG údajně ničí olej rychleji než jízda na benzín.
  11. Viděl jsem LPG u první příspěvku, tak mě to zmátlo. Jinak koukám, že nekupuješ originál termostat ze škodovky. Zkus zainvestovat a koupit ho. Já měl ten původní 4 roky, než jsem začal řešit problémy s teplotou, které nakonec nebyly způsobeny termostatem, takže by tam byl dodnes.
  12. Ahoj, nemáš náhodou LPG napojeno na originál čidlo chladicí kapaliny? Mě to snižovalo teplotu o cca 20 st. I když faktem je, že na teplotu v interiéru to logicky vliv nemělo. V sekci LPG jsem to řešil. P.S. U "fouklého" těsnění pod hlavou se údajně motor spíše přehřívá než podchlazuje, co mi sdělil mechanik.
  13. Zdravím, dnes jsem úspěšně nainstaloval LED do osvětlení RZ i bez odporu pro "oblbnutí" kontroly žárovek. Kódování je následující: 09/Centrální el. Coding-07 Long Coding helper Bit 6 of byte 23, "lamp monitoring (cold) license plate lamps, zrušit zaškrtnutí Bit 7 of byte 17, "license plate light without plus width modulation (PWM)(led light)," zaškrtnout Vymazat chybovou hlášku. Vše šlo udělat s obyčejnou diagnostikou z Číny.
  14. Tak dneska provedena vymena a nasledne kodovani.Vse funguje,jak ma. Moc diky za rady.Kdyby si nekdo v okoli Ostravy nevedel rady s kroky vymeny,muzu pomoct.
  15. Super. Je to s tím značením někdy zamotané. Díky za pomoc.
  16. Sdruzene packy jsou v priloze.Dle sdeleni p. Prochazky ze skodateile se jedna o cislo sdruzujici vice dilu v sobe a vse bude fungovat. Dalsi cislo co jsem na tele pacek nasel je: 5K0953223
  17. Na packy co prisly a dalsi cisla kouknu az vecer.Nemam je u sebe. Druhe číslo co mam v aute je: 1K5953502J. Tohle jsem objednával: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=332&menu=Škoda|Octavia II(A5) facelift|Páčky Když ted koukam na fotky na netu, vsude jsou opravdu pod oznacenim 501CQ bez ovládání palubaku.Ja tam to ovladani mam, takže tipuji na nalepku VW s cislem na packach, prelepenou z pacek jiných.Az budu doma kouknu na vyryta cisla.
  18. Ted tam je 1K5953521AE.Jinak na te ze skodateile ovladani na palubni pocitac je.
  19. Všechny zdravím, potřebuji poradit ohledně soupáčí pod volant. Mám Octavii 2 Tour r.v. 2012 a objednával jsem na skodateile soupáčí 5K0953502N. Poštou mi ovšem dorazilo 5K0953501CQ. Podle fotek vypadá obojí stejně, ale někde jsem se dočetl, že to co mi dorazilo je navíc pro multifunkční volant, který ovšem nemám. Bude vše bez problémů fungovat a půjde soupáčí přehodit? Moc děkuji za rady.
  20. Všechny zdravím, zjistil jsem, že mi chybí jeden ze dvou plíšků v zadní části tunelu s loketní opěrkou (určen jako vodítko výklopné části). Dá se vůbec koupit samostatně nebo jen jako součást zadního panelu? Foto jak vypadá viz přílohy. Moc děkuji za pomoc
  21. Zdravim vsechny, loni v kvetnu jsem nechal oktavku prestavet na LPG.Pri predavce mi bylo firmou co prestavbu delala receno, ze mam spatny termostat a pouští uz pri 60 st. a ze jsem to musel poznat, kdyz jsem jel z kopce, musela mi klesat teplota na budiku.Byl jsem prekvypeny a řekl jsem, ze jsem si niceho nevsimnul,ale vyloučit to nemuzu.Auto prevzal a jel.Hned z prvniho kopce cestou domu jsem vypozoroval, ze teplota opravdu klesa o cca dva dilky.Zacal jsem si byt jisty, ze to musela zpusobit prestavba a reduktor v chladicim okruhu.Presto jsem vymenil termostat za originál a dle ocekavani to bylo stejne.Pri prvnim servisu LPG jsem popsal stav u technika a ten to hodil na to, ze nekdy je treba vymenit několik termostatu,nez se najde funkcni.Po tom jsem to uz prestal resit.Pro sichr vyměnil teplotní cidlo, ale stale stejny stav.Ted v mrazech mi dokonce teplota klesla i na volnobech.Jinak auto topi. Mate nekdo podobnou zkusenost a vite jak to vyresit?Auto je 4 roky stare s najezdem 90tis km.Na LPG najeto cca 20 tis.System Landi Renzo. Dekuji za napady
  22. No je tam takový drátek, který se musí vysunout nahoru a potom by to mělo jít co jsem tak okoukal na youtube.
  23. Zdravím, chystám se na výměnu chladící kapaliny. Vzhledem k absenci vypouštěcího ventilu je nutno povolit spoj mezi hadicí a spodní části chladiče. Podle návodu je údajně potřeba povolit spoj viz šipka číslo 1. Na videích často povolují spoj označen šipkou číslo 2. Co je lepší varianta a proč? U spoje číslo 1 je těsnění, tak aby po výměně těsnilo. Díky za rady.
  24. Zdravim, mam naprosto stejnou zkusenost se 17" disky.V patek jsem je prodal a sel do 15".Motor na to proste nema kroutak.
×
×
  • Vytvořit nový...