Přejít na obsah

kesounam

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kesounam

  1. Včera jem měl po 15 letech erekci a jelikož jsem si dal na večeři celý celer ,tak se mohu domnívat ,že je to tím. S prominutím jdi už s tou vervou do prdele. Kdyby to tak bylo ,tak je to napsáno v příručce ,že tam máme tankovat jen tu tvoji vervu. Jinak se omlouvám za sedací orgán,ale to se nedalo jinak komentovat.
  2. Jistě že měla ,pustila mu žilou a jela jak F1 .Nechci rýpat,ale vážně si myslíš ,že je to až takový rozdíl ? Před barákem mám rencka a kdybych do něho nachcal ,tak pojede taky.
  3. Froggy já nevím je to možné ,ale já mám auto v garáži sluníčko na něho nepraží a též mi to v parnech chytlo až na podruhé . Sice jsem v servisu byl ,když to udělalo poprvé ,ale nic jsem s nimi neřešil jen se přišel zeptat čím by to mohlo být .jelikož mám servis škodovky u baráku a už jsem od nich měl novou feldu tak mě znají a jednají se mnou dobře .Jakmile prý to bude dělat mám přijít ,ale je mi zcela jasné ,že by na nic nepřišli ,tak jsem tam už nešel. Během léta mi to několikrát udělalo ,ale musím taky říci,že nejezdím každý den a tak to moc neřeším. Vždy si vzpomenu co to byl za horor ,když jsem v zimě jezdil do práce a snažil se natočit škoda 105 . Proto tento malý problém zatím neřeším a počkám jak to bude dál.Kdybych ale auto nenatočil vůbec ,tak to bych byl asi v servisu hodně nepříjemný .
  4. Trochu oživíme téma. Jak to u ostatních vypadá se změnou klimatu co se týče startů? U mě je vše ok. Auto chytne hned na poprvé a motor přede a naběhne absolutně v pořádku.
  5. Já osobně si myslím ,že je to nejspíš tento důvod .
  6. Mohu potvrdit ,že i já mám někdy takový problém ,přes zimu nic a až přes léto to někdy udělá .Není to pokaždé ,ale někdy nastartuji též až na podruhé. Zatím to nijak neřeším.
  7. Prosím jak zjistím ,že mám poslední verzi softweru ?
  8. Šmankote tady už se zase bude objevovat teorie o špatným motoru .
  9. standavfr - nemohl by jsi prosím dát foto jak to vypdá ?
  10. Takže jsem dnes tankoval pošesté plnou ,mám najeto 3680 km a podle aplikace PHM - Náklady jsem jezdil od posledního tankování za 6,06 l / 100 km . A jelikož nemám rád vedro ,tak používám klimatizci skoro pokaždé . A to jsem dnes popojížděl po Brně v zácpě po metrech .
  11. A já si myslel, že moji manželku nikdo ve váhavosti ve výběru u nakupování nikdo netrumfne . Musím se jí upřímně omluvit .
  12. Nějak to nechápu ,auto si chceš nechat 10 let ,roční nájezd 4000 km za rok.Tak proč řešit něco co se udělá ve 100 000 km ,má to nějakou logiku ?
  13. Nechci teda radit , ale nebylo by levnější zajed do servisu ?
  14. Takže mám najeto 3000 km a podle PP mám spotřebu 6 l . Podle aplikace PHM §Náklady kde si vedu údaje o tankování a najetých km je průměrná spotřeba 6,3 l Věřím ,že spotřeba půjde ještě dolů . Zatím jsem spkojen .
  15. Nabývám dojmu ,že jsou i lidé ,kteří by si raději neměli kupovat žádné auto ,aby nemuseli řešit případnou opravu .
  16. Prosím držme se daného tématu a tím je spotřeba .Napadání a nadávání nechme ženám . Jelikož mám najeto teprve 2500 km ,tak je velmi brzy hodnotit spotřebu. Osobně jsem spokojen a neřeším to. Auto mám na ježdění a ne na to abych řešil každou decku benzínu. I kdyby sem někdo napsal ,že mám spotřebu 3 l ,tak se usměju ,budu si myslet svoje ,ale nebudu to komentovat ,že je lhář atd. Zanechme prosím osobního napadání a prosím admina ,aby to tu promazal ,co nesouvisí s daným tématem. Děkuji a NENADÁVEJTE mi za má slova.
  17. Nějak tomu nerozumím , ten kdo si koupil 1.4 jako já a to fábku ,tak musel počítat s tím ,že bude mít o něco větší spotřebu než TSI . Je také pravda i to ,že styl jízdy spotřebu ovlivní hodně na spotřebě a tak je i možné ,že někdo má s 1.4 menší spotřebu než někdo s těžkou nohou s TSI . Můj tatík má 75 let ,má hyundai i20 a jeho styl je takový ,že skoro nepoužívá 5 stupeň a spotřebu má přímo hrozivou. Já na fábce 1.4 jsem proti němu vysmátý. Chci tím jen říci ,že opravdu záleží na tom jak kdo jezdí a jaký má styl jízdy . A proto nechápu tyto nesmyslné dohady. Jestliže chci plakat nad tím ,že mi auto žere o litr víc benzínu než sousedovo auto ,tak mám koupit pro celou rodinu kola a je vymalováno. Vážně nechápu tato nesmyslná dohadování. O autech nic nevím ,snažím se jezdit podle toho jestli jedu sám nebo s manželkou a sice se na spotřebu dívám ,ale zásadně to neřeším .
  18. Souhlasím s froggy , mám novou fabii 1.4 krátkou , najeto 2000 km a musím říct ,že není problém auto rozjed na pětku z 80 km na 130 . Jestli ale pojedu do většího kopce ,tak musím podřadit a trochu to roztáhnout . Je to hlavně o stylu jízdy .Jestli budu jezdit s těžkou nohou ,tak budu mít spotřebu u každého auta. Jel jsem trasu 70 km i přes Brno po okruhu na Vyškov a spotřebu jsem měl podle PP 5,7 l Průměrnou mám zatím 6,3 l jelikož si vedu přehled o tankování ,tak se moc neliším od PP. Jistě ,když budu jezdit jak rapl ,tak věřím tomu ,že si to vezme daleko víc .Je to opravdu o stylu jízdy.Jinak jsem jel i přes Brno centrum a jel jsem v pohodě i na pětku,když jsem musel pomaleji ,tak jsem přeřadil na čtyřku.
  19. Šmankote to je snad nemoc . Proč to pořád řešíš , jestli ještě škodovku nemáš tak jí nekupuj a je to .Pořád do toho šťouráš jak do hovna. Fabku s motorem 1.4 sem koupil loni v říjnu a ani mě nenapadlo poslouchat jak motor řechtá. Jezdím a nehledám na tom za každou cenu nějaké mouchy. Automobilů je jak sraček tak si kup něco jiného a máš po problému .Tohle už je vážně chorobné .
  20. Prosím o radu. Bubny jsou po první zimě opravdu trochu narezlé . Je nějaký přípravek na odstranění té rezi ,když to není zase tak moc orezlé ? A pak by mě zajímalo jak postupovat když to bude orezlé víc a chtěl bych to natřít . Natírat štětcem nebo je na to sprej a jakým přípravkem .Nikdy jsem to na žádném autě nedělal a tak nevím jak přesně postupovat. Moc se mi líbí jak to má udělané Misubaro ,opravdu moc hezké .
  21. Tak to mi hlav nebere, říct v sevisu někomu abych o tom nemluvil je trochu ulítlé a moc důvěry to ve mě nevzbuzuje .
  22. kesounam

    Volanty

    Moc hezké , nevíš jak by to probíhalo kdybych si to chtěl nechat udělat ?
  23. dagbetmen Vím ,že je to jedno ,ale docela by mě zajímalo jestli by jsi nekoukl ,za kolik ho ti zloději z AAA nabízejí .
  24. Mě se jednou stalo ,když jsme jeli po noční z práce ,tak jsem musel zastavit ,jelikož přede mnou zastavilo auto. Kamarád za mnou byl tak oslněn sluníčkem ,že nic neviděl a napral to zezadu do mě. Světla jsem měl rožnutá i vzadu ,jel pomalu protože to bylo hned u fabriky a stejně mě neviděl . Jsou situace kdy ani světla nepomohou . Chci tím říci ,že je to hlavně o lidech. Jestli někdo pojede jak hovado ,tak nikomu žádná světla nepomohou . Zákon je v tomto směru dobrý ,alespoň podle mě ,jen někteří řidiči jsou HOVADA .
  25. Tak ,tak ,zákon je dobrý jen hlupáci neví jak svítit . A jen tak mimo ,kdyby lidi nejezdili jak prasata ,tak se svítit nemuselo . V hubě plno ekologie a pak jde vše stranou ,když se jedná o prachy .
×
×
  • Vytvořit nový...