Přejít na obsah

Zamrzání dvířek nádrže


brankogranko

Doporučené příspěvky

vzhledem k tomu, že je auto v záruce, tak jsem to nechal při první příležitosti zkontrolovata v servisu... (mám tam známých dost), kámoš mi řekl, že to promazali a že kdyby to nepomohlo, tak že to vyměni... takže tak... ufff ;)

Spousta servisů řeší spoustu věcí namazáním, mě takhle řešili vrzající plasty a loketku :doh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten cudlik na otevirani vika od nadrze mi taky zamrzal uz na predesle okine a ted to same. Vim, ze kdysi sem si v servise na to stezoval, tak mi tam tenkrat mechanik sundal tu gumicku co je na tom cudliku a poradne ten cudl vyfoukal kopresorem, od te doby to pak nedelalo, jenze pak sem auto pred zimou prodal, tak nevim, jestli to vydrzelo. Ted mi to na novem dela taky, tak asi budu praktikovat stejny postup. Jinak sem vypozoroval, ze od nejakych -5° C to zamrza a jakmile je tepleji tak to zas funguje, to jen k tomu, jak tu nekdo psal, ze to chvili fachci a pak zas ne :) Nicmene pokud zustane jen u tehle zavady, tak si stezovat vubec nehodlam. ;) Jinak pokud to zamrzne, jde to dobre otevrit i kreditkou, tot moje zkusenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj,

dnes rano bolo -9 a mal som rovnaky problem. Kluc mi vosiel do polovice a ani bohovi dalej. Auto mam len 2mesiace, trosku ma to sklamalo, ale co uz. Nakoniec som nahrial koniec kluca zapalovacom a prerazil lad.

Maki

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, všechny. Prosím o radu. Koupil jsem OII, r.v. 2005. Při prvním tankování bylo otevírání krytu palivové nádrže bez problému. Při druhém tankování (teď v těch mrazech) se mi nepodařilo kryt otevřít. Tlačil jsem rukou na levou stranu krytu, tak jak praví manuál a nedařilo se. Tak jsem to chtěl vzdát. Za chvíli jsem si všiml, že kryt se sám otevřel, natankoval jsem, ale už se mi nepodařilo kryt zavřít. Vyčnívá cca 5 mm, než by měl. Hledal jsem rady různě na fórech, ale bez výsledku. Prosím o radu, co se s tím dá dělat. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobny problem mam aj ja. Mne to zasa teraz v mrazoch z nicoho nic vyskakuje. Je to proste tou teplotou, vonku uz 2 tyzdne viac ako -10°C cez den nebolo, v noci -25°C...som z toho nestastny. Dnes som to mal na firme v garazi, skusil som to cele rozmrazit a s metlickou pozametat a poutierat. Tak uvidim :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednak nalej přípravek na odvodnění paliva (podle toho na co jezdíš), a tankuj do prvního cvaknutí. Zima smršťuje jt. vzniká podtlak.

Prostě po ujetí 300 km to otevři zavři, pak by ten podtlak neměl být tak silný.

Občas se to stane...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...