Únor 11, 201411 r To čo sa dá po rozobratí vidieť, bolo ok. Keď bude mať auto okolo 55-60 tisíc, filter vyčistím bez ohľadu na jeho stav. Verím, že nebude vyzerať horšie ako papierový filter ktorý som vybral po 30 tisíc km, a ktorý mám stále odložený, lebo je stále v dobrom stave. :-)
Únor 11, 201411 r Doufám, že úprava nezahrnuje filtr KN. Je úplně k ničemu. Vzduchový filtr budu měnit taky, ale ne KN. Budu dávat jiné brzdy, protože je hezké se víc rozjet, ale taky to potřebuju ubrzdit
Únor 11, 201411 r Takový brutus to nebude, ale brzdy nic nezkazí. KN není špatná kvaliota, ale vzhledem k propustnosti a údržbě je pro koncernové vozy s turbem, či vybavené měřičem hmotnosti, nevhodný. Další důležité je , že nic nepřidá. Upraveno Únor 11, 201411 r od motorpower
Únor 11, 201411 r Jediný rozdíl u 63 a 77 je kotouč vzadu a to taky není pravidlo. Brzdama nic nezkazis, ale já osobně bych investoval do komfortu MFL nebo vyhřívané sicny a pod. Když už se budeme držet chipu a úprav motorka ( ať to tu není OT) bych dal libovku jako odfuk turba nebo výfuk.
Únor 17, 201411 r Pokud se zde nějak domluvíte, tak je to jedno, a nějakou slevu do konce dubna pro SH nechám. Jinak tři až čtyři auta na den je max. a netajím se že jsem odpůrce hromadných úprav. /poprav/
Únor 17, 201411 r Tak se hromadne objedname a muzem to udelat v nekolika dnech...kolik tsi 63 kw ste uz chipovaly?
Únor 18, 201411 r A kolko mala tá 63 kW na brzde pred? Servisným zásahom- napr. pri prehrati softu v servise sa to anuluje? Vdaka za odpoved.
Únor 18, 201411 r Ak ti aktualizujú v servise RJ, tak o úpravu prídeš. Preto je asi najlepšie pred úpravou najprv zájsť do servisu a požiadať o aktualizáciu, a následne upravovať RJ už s najaktuálnejším softvérom.
Únor 20, 201411 r Se mi to nehodi..takže počkam jak budete spokojeni a pujdu do toho v dubnu až nějak
Únor 21, 201411 r takže změna ... dostal jsem dobré reference na http://www.mereni-vykonu.cz/ takže jedu tam.
Únor 21, 201411 r Akorát to čtu, jo slevy. Už to komentovat nebudu, ať zase nevyvolám emoce. V podstatě se jedná o pobočku autočipu. Na srazu potom budete moci porovnat komu to jede lépe a kultivovaněji. SA sw flashuji za 4900 i s brzdou po. To je asi ta úprava na 77... to už jsem zde někde nabízel také.
Únor 21, 201411 r každý doporučuje něco jiného.Já už fakt nevim.Jestli to je autočip tak asi objednávku stáhnu.Nechci si naběhnout a pak zase litovat.Špatná zkušenost.Naprd když se jenom přejmenují.jak ABC tuning. Cenový rozdíl neni takový takže o tu slevu až tak moc nejde i když je to taky peníz a je mi jedno jestli pojedu na radotín nebo do třebotov.
Únor 21, 201411 r Koukal jsem i na ty umělé reference co mají na webu. . Ale web mají super, o tom žádná. Ten bych si tam nechal udělat i sám.
Únor 22, 201411 r Toz jsem zustal sam Nezůstal, ale jak jsem psal, já tu úpravu neženu (není kam se hnát z mého pohledu, moc nejezdím, auto stojí akorát naleštěné v garáži ). Nejdřív nové přední brzdy (mám koupeny, ale nemám čas je nechat nainstalovat) a chci jít na úpravu po servisní prohlídce, jak jsem psal, ta bude někdy v dubnu. Ad web a služby http://www.mereni-vykonu.cz/. Nechci se tu zastávat za každou cenu motorpower, ale pro mě je odrazující, že dělají pro úpravu rozdíl mezi 1.2 TSI 63 kW a 77 kW a jen procentuálně napíší nějaké hodnoty.
Únor 22, 201411 r sytic: jen tak ze zvědavosti co jsi pořídil za brzy? já uvažuji o koupi kompletních těhlic z Fabia I RS a taky uvažuji po skončení záruky o chipu
Únor 23, 201411 r Zdravím kolegové škodovkáři, vlastním vw golf s 1,2 tsi 63kw (tři roky, najeto 40 tis.) a také o čipu reálně uvažuju, ale stále váhám hlavně ohledně dlouhodobé spolehlivosti (řetěz už jsem měnil v 10tis.) a také ohledně doživotní záruky mobility na motor koncernu vw, ještě si věci kolem řádně promyslím. Už jsem to s motorpowerem po telefonu řešil. Jinak motor osobně velice chválím, i když je to jen 63kw, tak držet krok s ostatními i na dálnici ve 150 opravdu nemám.
Únor 25, 201411 r Ono nikde nějaký slušný reference na chip 1.2 tsi 63kw nejsou ale mám fakt zájem.... 89 kw to už může být dost slušný
Únor 26, 201411 r Vela sa tu píše že aj 63 kW ma realne okolo tých 77 kW. Mal už niekto 63kW na brzde? Ak áno kolko to malo origo z fabriky? Vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.