jarda1981 Vloženo 21. leden 2011 Vloženo 21. leden 2011 Mám octavii 2 1.9 tdi a mám takový problém že když vjíždím do zatáčky na dvojku nebo na trojku a přidám plyn tak se mi ozve z levé přední strany kovové cvaknutí pokaždé když jde auto dozáběru.Jestliže jsem pořád v zatáčce a ubíram a přidávám tak pokaždém přidání tam něco kovově cvakne.Když mám kola rovně tak to neuděla pouze když jsou v rejdu.Spojka ani setrvačník to nejsou jsou vyměněné.Myslel jsem jestli by to nemohlo být uložení převodovky,ale zase je mi divné žeby to dělalo jenom v rejdu.A pak mě napadla ještě poloosa,ale zase ta by v zatáčce cvakala pořád a né jenom při záběru.Nemáte někdo nějakou zkušenost?Předem děkuji. Citovat
Cizap Vloženo 22. leden 2011 Vloženo 22. leden 2011 a co kloub poloosy vnejsi?? mechos rikal ze to kovove cvaka v rejdu, ale jen jeslti je vsechno ostatni ok tak tohoto bych se bal. Citovat
jarda1981 Vloženo 22. leden 2011 Autor Vloženo 22. leden 2011 a co kloub poloosy vnejsi?? mechos rikal ze to kovove cvaka v rejdu, ale jen jeslti je vsechno ostatni ok tak tohoto bych se bal. Ten by ale cvakal v rejdu porad a me to cvakne jenom pri zaberu ale na dvojku a trojku. Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 24. leden 2011 Vloženo 24. leden 2011 Hele mě to zase cvaká při dobržďování motorem. Podle mě to jsou poloosy. Neřeším-jezdím. Cvaká to na obě strany. Citovat
jarda1981 Vloženo 24. leden 2011 Autor Vloženo 24. leden 2011 Hele mě to zase cvaká při dobržďování motorem. Podle mě to jsou poloosy. Neřeším-jezdím. Cvaká to na obě strany. Taky na to kaslu az neco odejde tak to odejde a vymenim, dneska jsem to mel cely rozebrany a poloosy jsou ok.Pretahl jsem vsechny srouby na naprave a uvidime. Citovat
špája Vloženo 29. leden 2011 Vloženo 29. leden 2011 Ahoj, na autě (OII) mám úplně tu samou záležitost. Řešil to i autorizovaný servis - dotáhli šrouby na nápravě (nic), přední náprava byla dole (nic nezjištěno), dokonce prý se pak i mechanici vozili po dílně na motoru hledajíce zdroj (nenašli). Auto mi vrátili s tím, že to všemi těmi zásahy mírně eliminovali, ale po měsíci se to stejně vrátilo na původní stav. Už jsem si na to v podstatě tak nějak zvykl. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.