Dragster Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Osobně bych se na zadní el. okna vyprdnul, kolikrát budeš jezdit vzadu a když tam někdo pojede, tak ať si je stáhne kličkou, zbytečné rozmazlování , dal bych si maxidot a vůbec bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 jj záleží na tom co víc chceš. Já mám taky jen přední okna v ele. a v zadu mi to nechybí a synek strašně rád točí s kličkou tak mu přeci nebudu kazit radost :'> Petr Black: Samozřejmě máš pravdu kolem montáže a o schopnostech Vaši, rolbaře a Cosbyho není pochyb a jak jsou na tom s přístupem on-line můžou rozseknout jen oni ale pořád to budou peníze navíc, to už teď záleží na tazateli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Osobně bych se na zadní el. okna vyprdnul, kolikrát budeš jezdit vzadu a když tam někdo pojede, tak ať si je stáhne kličkou, zbytečné rozmazlování , dal bych si maxidot a vůbec bych to neřešil. Za prvé: Jde vidět, že nemáte malé děti :-) Za druhé: nevím tedy jak u FL ale předFL, když mám stahování všech oken tak po dlouhém stisku na dálkovém ovládači mohu stáhnout všechny okna (debré na odvětrání z rozpáleného auta) u stahování jen předních to nefunguje, tedy aspoň u předFL. U zamykání mohu okna všechny zavřít. Také komfort. MaxiDOT je sice super věc, ale já mám priority jiné a každý má zřejmě na to jiný pohled. Já osobně neměním auto co dva roky a radši si připlatím za něco co by se později mohlo hodit, ale zároveň draze domontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragster Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Za prvé: Jde vidět, že nemáte malé děti :-) Za druhé: nevím tedy jak u FL ale předFL, když mám stahování všech oken tak po dlouhém stisku na dálkovém ovládači mohu stáhnout všechny okna (debré na odvětrání z rozpáleného auta) u stahování jen předních to nefunguje, tedy aspoň u předFL. U zamykání mohu okna všechny zavřít. Také komfort. MaxiDOT je sice super věc, ale já mám priority jiné a každý má zřejmě na to jiný pohled. Já osobně neměním auto co dva roky a radši si připlatím za něco co by se později mohlo hodit, ale zároveň draze domontovat. Za prvé: já osobně malé dítě mám, ať si raději stáhne okno kličkou, než aby si hrál pořád s ovladačem, který padne snadněji než klička a abych mu okna blokoval jen proto, že si bude hrát s ovladačem je hovadina, s kličkou si hrát nebude a to okno si také stáhne. Za druhé: i na OI, kde mám jen el.okna předek, tak jdou při zamknutí klíčkem přední okna vytáhnou a při odemknutí spustit. OII tuhle vymoženost měla před face a má i po face. Za třetí: osobně také auta neměním co dva roky, a na tvůj dotaz jsem tě napsal svůj názor, raději jsem dal na zadek Sunset paket, pro dítě než okna v el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Nechtěl jsem aby to samozřejmě vyznělo nijak proti vám. Proto už to rozebírat nebudu. Jen doplním informace. Můj kluk ve čtyřech letech přikurtovaný k sedačce by možná i na kličku dosáhl, ale jsem názoru, že éra švihadel je pryč. Na tlačítko šáhne jen když mu řeknu. Kamarád OII MR2005 verze Ambiente přední okna a stahování přes ovladač nefunguje, tak v tom případě má tuto funkci buď bloknutou nebo sám neví. SunSet nemám, protože nemám kombi. Nechal jsem si tedy nalepit folie a je to opravdu k nezaplacení s tím s vámi souhlasím. Pokud jsem se vás dotkl, tak se samozřejmě omlouvám. Já jsem auto kupoval bez maxiDotu a nechal jsem si ho dodělat u Váši a to jen proto, že jsem zjistil jak je to levné (levnější než u výrobce 5000kč příplatek, použitý panel). To se zřejmě stát u dodělání stahování oken nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) Prohodil jsem budiky za maxidot na O2FL 2009 jak to je s tim prohozenim zobrazeni auta ze sedana na combi v maxidotu O2 facelift, resenym na 1. strane tohodle tematu? Jde to nejak nebo je to ,,tajny" a jenom za poplatek? Jeste Vas prosim o odpoved na druhou otazku: je nejaka moznost aktivovat slozku komfort na maxiku? Tuhle slozku a taky info z radia se mi nezobrazuje Editováno: 1. Duben 2012, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Dobrý den chci se zeptat, mam octavii 2 elegance TSI rok.2011. Někde na netu jsem vyděl video že při startování motoru jse automaticky spustila kontrola ručiček. Nevite kdeto nastavit nebo se to musí naprogramovat přes VAG?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Ano, jde to, ja to tak mam zprovoznene, ale nejde to nijak nastavit, musi se to nakodovat. Nyni se me i automaticky po protoceni rucicek i rozsviti podsviceni budiku,bezohledu na nastaveni svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 vim ze to tady nepatri ale uzivatel kemar aspon pro inspiraci kluci O2 FL budiky+rucicky CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.