frydak Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ahoj,chci se zeptat jak jste spokojeni s handsfree GSM III.Mám telefon nokia 6300 a pořád my to vypadává.Když se tel. připojí tak za pul minuty se zase sám odpojí a tak to jde pořád dokola.Pořád přemíšlím vyměnit GSM III za GSM II a používat telefon jako klasické hansfree které se dá ovládat na telefonu.Prosím napište své zkušenosti a jak jste s GSM III spokojeni.Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ty máš jednu z prvních GSMIII(5N0 035 730A) ta opravdu spolehlivostí neoplývala. Doporučuji vyměnit za 5N0 035 730 D. O té se nebojím prohlásit, že je skoro povedená. Umí jak GSM2 tak GSM3 - tj. zatím neexistuje telefon který by se nespojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Oficiální cena jako VW příslušenství: http://www.volkswagen-zubehoer.de/shop/product_info.php?products_id=3085&added=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Já mám GSM III (RSAP) + N86 a maximální spokojenost. Ještě se mi nestalo, aby se v průběhu užívání odpojilo. Koupil jsem na OC od Cosbyho - BT sadu podporující rSAP 3C8 035 730. Předtím jsem měl Pioneer BT tuším 9600, jednu z nejvyšších řad, a komfort ovládání a kvalita se nedá srovnat. A to nemluvím o tom, že mohu smsčíst na maxidotu. Takže u mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tomu nerozumím ,ta jednotka 5N0 035 730 D umí gsmII i gsmIII že si mužu vybrat jestli budu připojen jako klasické handsfree a ovládat telefon ručně nebo budu připojen jako vzdálená sim. Mě by spíše vyhovovalo ovládat telefon jako hansfree a to je asi právě gsmII.??Dá se se někde sehnat nějaká starší,nemáte někdo typ.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ano 5N0 035 730 D pracuje v obou režimech podle toho jaký telefon najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ted jsem se byl podivat v autě a mám jednotku 3c8 035 730 tak s tou by neměl být problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tak to máš stejnou jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Mám nokia 6300 tak zkusim nahrát novej soft a snad to pomuže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/device/Pages/device.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Já myslím, že to máš špatně spárované, protože 6300 s tím chodí bez problémů. Už si nevzpomínám, ale někdo to řešil tady nebo na OC-po spárování musíš dát-uložit nebo něco takovýho. Zkusím pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) http://forum.o---viaclub.cz/index.php?showtopic=6522-místo těch pomlček dej cta Kdyz zadavas PIN na maxiku, tak nedavej "OK" ale "Ulozit". Editováno: 19. Březen 2011, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tak už to konečně šlape jak má.Nahrál jsem novej soft do telefonu a už to maká ale gsmII by mi asi vyhovovalo více ale jsou to zase peníze navíc tak veřim že si na gsmIII zvyknu.Díky moc za rady a ještě jak vám funguje hlasové vytáčení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Řekl bych to tak, pro běžné využití jsem to nikdy nepoužil, ale je hezké, že ho tam máme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 To hlasové vytáčení jsem nezkoušel-jak se to dělá? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 mám 5N0035730C a hlasové vytáčení mi funguje na volantu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cptn Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 mám 5N0035730C a hlasové vytáčení mi funguje na volantu.. Napiš prosím kde a za kolík jsi koupil ten modul 5N0035730C? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Ohledně rSAP a telefonů s operačním systémem android jsem našel toto.... http://www.android-rsap.com/ ...zkoušel to někdo s HF BLUETOOTH GSM III? Editováno: 25. Březen 2011, autor: ktx3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lightning Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 HTC Desire Z Android 2.2.1 funguje bez problemu s GSM III. Stalo me to prohranou sazku - sud piva, protoze jsem po precteni internetu podlehl dojmu, ze Android s GSMIII nelze sparovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 21. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 No já nevím,mám desire android 2.2.1 a když se chci spárovat s gsmIII tak my to napíše že přístroj není kompaktibilní.Kolega s páce má ten samí mobil a je to to samé,tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 (editace) Možná by bylo dobré , přečíst si obsáhlé vlákno o GSMII a GSMIII na Octavia II / Hifi... pokud je použitá řidící jednotka poslední generace 730D umí jak profil rSAP (GSMIII) tak i HFP (GSMII) takže se s ní spojí prakticky jakýkoliv telefen umožňující komunikaci přes BT to lightning: pokud by jsi šel do důsledků ... podívej se na maxidot jak se to připojení tváří... pokud úvodní obrazovka obsahuje údaj o operátorovi popř. údaj 3G a v menu najdeš položku modem, pak jdi přihlášen v režimu rSAP tj řikejme tomu GSMIII ale pokud tam máš pouze jméno přihlášeného telefenu a baterku/sílu signálu tak je to režim HFP tj GSM II Možná bys mohl dostat ten sud zpátky ..... a to se vyplatíííííííí Editováno: 27. Duben 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 22. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Ahoj všem, chci se zeptat, proč, když zapnu handsfree gsmII, tak se ozývá něco jako meluzína a do to ho i piskání. Když přidám plyn, nebo jedu na vyšší otáčky, tak je to ještě horší. Připadá mi to, jako kdybych měl v autě rušičku. Dřív jsem měl gsmIII a, bylo to to totožné. Něco to ruší, ale nevím co. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) Používám obyč Nokii 6303i clasic, s připojením nemám problémy (až na nějaké dvě vyjímky v minulosti - bylo potřeba smazat telefon z paměti a opět spárovat). Používám i k přehrávání skladeb uložených na sd kartě v telefonu přes BT připojení. Auto mělo v srpnu rok, Nevím jakou jednotku GSM III mám. Hlasové vytáčení používám maximálně - velmi pohodlné - nechce se mi listovat nebo hledat v seznamu. Spokojenost. Editováno: 23. Listopad 2011, autor: mirda646 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 23. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 V servisu říkaly že prý to muže rušit alternátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj, chtěl bych se poptat, mám GSM III (asi jednu z prvních), nevíte jestli tam přes rSIM chodí Nokia N9, případně Nokia 700, jestli vše funguje tak jak má?? Děkuji mnohokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.