Přejít na obsah

Klíčky vystřelovací


Tompo

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Dneska jsem si koupil v AAA Auto novou Fabii s velmi dobrou výbavou a myslím i cenou.Dálka je bez vystřelovacího klíče.Samozřejmě chci vystřelovák a chci se zeptat jestli mi stačí jen výměna klíče a nahrát kod imobilizeru a jak to zprovoznit.

Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechcem sa do teba starat ale skor by ma zaujimali ine veci ako kluc od dialkacu. to auto by si mal skontrolovat v akom je stave, resp. to si mal pred kupou. teraz uz len rozvody a ....... zalezi od motorizacie, roku vyrovy, stavu tachometra atd. hlavne nech ti dobre jazdi -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud jsi koupil u "AAA" tak bude jistě ke tvému autu existovat ještě několik klíčů ba i dokladů a možná i vystřelovacích :D

Dobře si auto hlídej v průběhu prvních pár měsíců bo si nech alespoń vyleptat VIN kódy na okna za 1.000,- případně jiná zabezpečení, které ji tam při koupi nemněl už ve výbavě.

Je totiž spoustu aut, které se záhadně stratili v brzké době po koupi (a to i "ojetin" natož nového vozu).

Nezapomeň, že si jim nejspíš do kupní smlouvy uvedl i svou adresu a tím i místo kde auto pravděpodobně najdou <_< .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho se nebojím,je to už třetí nová Fabie z AAA všechno v poho.Chtěl jsem novou Fabii minimálně Ambiente.Lítal jsem po salonech a nikde nic,všechno kolem 300000.Na auta z Jarní nabídky bych musel čekat.Tak sem koukl do aček a našel Ambiente v černý metle,origo radiem,klimatizací a centrálem na dálku za 270tis.Škodovácká cena je někde kolem 335tis.To mě vedlo opět k nákupu v AAA.Akorát mě zarazila nálepka s příští servisní prohlídkou kde je podepsanej prodejce KLOKOČKA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já v AAA kupoval 2 nové a jeden ojetý vůz.U nových žádné problémy nejsou,což se dá očekávat.Ojeté VW Vento 1.9TD r.v.94,mluví samo za sebe.Bylo 7let starý,takže výměna výfuku,tlumičů,brzd atd.Ale s tím musí člověk počítat když kupuje "šrot".Jsem s nimi spokojen,akorát mi vadí,že jak tam člověk jednou zavolá tak mu nedaj pokoj.Je to normální psychologický nátlak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímalo co z toho co se říká o AAA je pravda a co jsou jen pověsti (jednoho) naštvaného zákazníka.

Propojení AAA s prodejcem bych se nedivil. Je jednodušší nabízet a nemít starost s tím být "autorizovaný".

Mslím si osobně že moc pravdy na tom nebude,ale klíčů v zrcátkách a podobně se prý objevovalo dosti.

Jinak vystřelováky na Fábii mám a jsem schopný je i nainstalovat.Nového auta bych se nebál,pokud jsi k tomu dostal nové a origo klíče,ale u dovozových a starších,kdy je k vozu pouze jeden bych neváhal ani minutu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V AAA se to behem let hodne zmenilo... Tezko rict, co bylo pravdy na povestech o kradeni prave prodanych aut apod.

Dneska tam ale kradena auta nenajdete, sami si to velmi peclive hlidaji.

Problem ale nastava u technickeho stavu vozu (mluvim o ojetych vozech). Maji spickove mechanicky se spickovym vybavenim, nicmene ukolem neni auto dostat do puvodniho stavu, ale "zamaskovat" nedostatky co nejlevneji.

A co se tyka otravovani po telefonu apod., na tom je zalozen obchodni uspech. V Praze-Chabrech byvalo cca 50 prodejcu (dneska je to mozna o dost vic) a odbornik na auta nebyl poradne ani jeden. Nicmene, meli za sebou spickova psychologicka skoleni. A ze to funguje nemusim dokazovat, podivejte se, kde dneska jsou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...