Přejít na obsah

Jak na opravu laku?


Michael99

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, včera při při zpáteční ceste z autodromu v Mostě se mi podařilo v Praze sedřít spojler předního nárazníku o jeden zpomalovací retardér:( Byly to takové 4 nízké schůdky, jel jsem sice pomalu, ale i přes to to nevypadá vůbec pěkně..Kromě toho, že se sedřel na hraně a zespodu spojleru lak, tak barva i popraskala směrem nahoru. Divil jsem se ale, jak hrozně silná vrstva barvy tam je. Bohužel tohle už asi nespraví štěteček, takže budu muset nechat nejspíš celý spojler přestříkat v lakovně a nebo s tím zkusím udělat něco sám. Jenže nevím co, napadlo mě že bych dal dolů všechnu barvu a prostě si ho sám přestříkl sprejem (obávám se toho jak to bude vypadat), ale dostat barvu pryč se zdá jako problém, protože odstraňovače starých nátěrů jsou většinou jen na dřevo, kov, kámen....plasty naleptávají (zajel jsem do obi a ptal se tam). Mechanickou cestu jsem tak nějak vyloučil, protože se obávám poškození (odření) spojleru.l. Netušíte co se s tím dá dělat? Podle nánosů barvy mi přijde, že původní majitel (majitelé) řešili vady na laku přestříkáním celého spojleru...Nebo se to dá řešit nějakým zakytováním a následným stříknutím?

DSC00901.jpg

DSC00903.jpg

DSC00905.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, jeste bych doplnil, pokud to budes mit rozsalatovane trosku vic, tak by neskodilo to zevnitr vyztuzit laminatem. Da se koupit mala sada na laminovani a tim bych to zevnitr zadelal, to misto kde je to rozbite. Kdyz bys to nevystuzil, tak by se mohlo stat ze po nastrikani to casem popraska, bo ten material bude pracovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...