Přejít na obsah

jake zadni tlumice


OIZIK

Doporučené příspěvky

Ahoj,planuji koupit nove zadni tlumice mam tam pruziny WEITEC snizeny o 35mm + jeste distancni podlozky o zviseni 2cm a potreboval bych radu jake koupit tlumice? chtel bych nejake tvrde vozim kolem 60kg porad v kufru a kdyz si sednou dva lide dozadu auto sedne az na zem a pak mistama dru i o retarder.Chtel bych nejake kde nepoznam ze jedu v plnem nalozeni :-) poradite jake nebo nejake zkusenosti s vyberem. Dekuji mam fabia combi 1.2htp 2005

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvendeš zadní část třeba začneš levou , odmontuješ plastový podběh, odmontuješ horní uložení tlumiče od kastle( 2 šrouby), odmontuješ spodní šroub tlumiče. V horní části tyče tlumiče je buď šestihran ( hvězdice nebo imbus, taď nevím přesně)a matice. Sundáš z tyče matici, pak plastový kryt tyče, ve kterém je nasunut doraz( elastogram). Dával jsem doraz z internetu mám dojem Mevek autodíly , cena 56 Kč za kus a mám je tam 2 roky a OK. Pak zase zkompletuje na nový tlumič. 4. 4 na obrázku je uvedený doraz. ;)

horní část tlumiče.doc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...