Přejít na obsah

Výška liftbacku s vyklopenými 5.dveřmi

jarisek

Doporučené příspěvky

Tak změřené to nemám,musím však dávat bacha při otvírání kufru v garáži nevychází a tak mám po ruce připravenou izolačí trubici a tu pak vkládám mezi strop gáráže a víko kufru. Jinak netuším co za problém s tím máš ty, ale předpokládal bych něco podobného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No,tak já jsem tedy pro vás změření tohoto velmi důležitého parametru,jednoho zimního sobotního dopoledne, provedl.

Podmínky při měření: teplota -11,8 stupňů, tlak 1032.3 hPa, měsíc ve fázi úplňku, boty 15 palečků Continental TS830,obsazení jednouu vědeckou silou (já), a v neposlední řadě veškerý sklo totálně zamrzlý, absolutně neprůhledný.

Použil jsem osvědčenou a létami prověřenou metodu "náhodného průjezdu neznámým průjezdním profilem".

Auto před garáží,předchozí úmysl někam zaject byl po náhodném požití dvou dvanáctek se sousedem přehodnocen.

I započal jsem couvací manévr, a abych tento mohl bezpečně provést, bylo nutno k zajištění pozorování prostoru, otevřít pátý dveře. Výška staveního otvoru vrat úplně nové garáže 217 cm, se mi jevila jako dostatečná. No a dál už to asi tušíte. Nezapomeňte,že při takovýchto úkonech je potřebná výška průjezdního profilu 223 cm.

Jedním z mála negativ tohoto pokusu byl velmi nepěkně poškrábaný betonový překlad vrat.

post-49348-0-78618700-1303264038_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Jo,jo, některým z nás to trvá dýl, než vyzrajema v profíka, konkrátně u mě už to trvá abnormálně dlouho. :feve:

A na auto sem málem zapomněl, je jasný, že ten překlad si to nenechal jen tak líbit, ale na fotce to není pořádně vidět.

Jsa si vědom rizika, které tyto méně obvyklé manévry přináší, jsem curíkal velmi pomalu. Pár hlubokých a hodně méně hlubokých škrábanců

Teď už je víko jako nový, opraveno autolakýrou.

post-49348-0-03903800-1303302498_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...