blondakxxx Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Interiér taky v LEDu, trochu víc v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak to je dobrý, to musel jít tapec dolů nebo ne.Jak to vypadá ve dne,není tam vidět připojení na kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tapec dolu nemusel, napojeno to je z origo svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Aha to je ten lepící led pásek asi pro vnější použití.To asi stačilo vyvrtat jednu malou dirku na kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathevv Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ahojte vie mi poradit niekto, kto ma superba combi FL (ja mam 07/2014) a menil vnutorne osvetlenie za LED, ako sa da vybrat to svetlo, ktore osvetluje nohy u spolujazdca (v predu) ? vymenil som uz komplet cely interier, ale k tomuto sa proste neviem dostat - nechcem to vyrvat nasilu a nieco tam ulomit, tak skusam takto - mozno to uz niekto riesil.. vsetky ostatne isli viac-menej lahko ci uz len prstami, alebo za pomoci plocheho skrutkovaca.. toto jedno je ale tak blbo zapadnute v takej ako-keby vanicke a neda sa tam ani poriadne dostat, bez toho aby ste ten okraj vanicky neznicili - skusal som len jednu stranu - neslo to.. tak som to na teraz vzdal... ak by ste chceli, viem to aj nafotit a postnut.. velky diik vsetkym za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 taky mi šel težko,je pravda že to byl ořech u spolujezdce! pomohlo trošku násilí..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 presne tak, u spolujazdca som sa natrapil najviac a najdlhsie kym sa mi to podarilo vybrat. neni na to ziadny specialny sposob, fakt iba trocha nasilia pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathevv Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) cize vyslovene to nasilu vytlacit, tak povediac "nes..t" sa s tym? aj ste nieco okolo toho odmontovavali - napr. tu skrinku nad tym, alebo ani nie? Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Mathevv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Stačí šikovně šáhnout ze směru od toho tenkého krycího polystyrénu co se musí vyjmout při výměně vzduchového filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathevv Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 jo, uz sa mi to podarilo diik vsetkym musim ale povedat, ze som na to musel vynalozit skutocne VELA sily.. neviem ci to tam bolo nejako spriecene, alebo co, ale tak tazko by to podla mna nemalo ist von.. vymenil som komplet cely interier, cize presne som poznal tvar aj sposob, akym su tam tie svetla nasadene.. toto proste nie a nie, ani z jednej strany.. trosku som pri tom aj poskodil ten plast okolo, ale to je jedno - pokial je to svetlo nasadene, je to schovane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro Superb2 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Kolik te to stalo, ten vnitřek? Vypadá to brutální[emoji106] [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Superb 2 sedan: (foto dodáme časem) stropní lampičky 5 ks http://www.rafservis.cz/zbozi/show/259/led_zarovka_12v_patice_t10_1w_power_led_s_rozptylovou_cockou Footwell 4ks http://www.rafservis.cz/zbozi/show/292/led_zarovka_12v_patice_t10_4_smd_led_canbus_jednostranna Kufr 2ks http://www.rafservis.cz/zbozi/show/292/led_zarovka_12v_patice_t10_4_smd_led_canbus_jednostranna Denní svícení: http://www.rafservis.cz/zbozi/show/46/led_zarovka_patice_ba15s_12v-24v_cree_xb_led_30w_canbus popřípadě můžete dát do varovných světel na dveří(4ks), stejné žárovky jako do kufru či do footwellu. http://www.rafservis.cz/zbozi/show/292/led_zarovka_12v_patice_t10_4_smd_led_canbus_jednostranna Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uncos Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) Ahoj, interiér v LEDkách jen v kufru ještě chybí ty 3 ledky v oddělávací baterce viz foto.... Parkovačky,denní svícení,zrcátka vše LED a vše ok, jen osvětlení SPZ hlásí chybu.... http://www.dobry-obchod.cz/produkt/9523002cb-led-zarovka-12v-s-patici-sufit-36mm-3led-3smd-s-chladicem/ Nenašel by se někdo z Brna a okolí kdo odstraní hlášku osvětlení SPZ,a aktualizoval mapy v kolumbusu? Dík Editováno: 10. Květen 2015, autor: uncos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Vyměna žárovek za LED ve dveřích. Trochu rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Pánové, také řeším ledky a interiér bude v poho, ale trochu mě trápí problémové osvětlení RZ(SPZ), mám r.v.10/08 a v obautodílech nabízejí origo http://www.obautodily.cz/soubory/Image/stredni/hes_11828-MSKR-176.JPG, ale předface to nedoporučují, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Osvětlení RZ snad v interiéru řešit nebudeš, ne? K čemu je pak toto téma? Tak fofrem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Dík, já jsem do hledání zadal osvětlení RZ a tam je led osvětlení SPZ, proto jsem nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Vyměna žárovek za LED ve dveřích. Trochu rozdíl. Jake led jsi pouzil? Ja jsem tam dalty s foootwelu ale je to hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Ahoj, interiér v LEDkách jen v kufru ještě chybí ty 3 ledky v oddělávací baterce viz foto....20150509_132908.jpg Parkovačky,denní svícení,zrcátka vše LED a vše ok, jen osvětlení SPZ hlásí chybu.... http://www.dobry-obchod.cz/produkt/9523002cb-led-zarovka-12v-s-patici-sufit-36mm-3led-3smd-s-chladicem/ Nenašel by se někdo z Brna a okolí kdo odstraní hlášku osvětlení SPZ,a aktualizoval mapy v kolumbusu? Dík Muzes prozradit jake ledky mam do baterky koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Tak abych doplnil návod jak dodělat svítilnu co máte v kufru do bílých led. Našel jsem doma zbytek ledpásku co jsme měli na kuchyňskou linku. 3ledky jsem odřízl. Otevřel jsem svítilnu. Spoje u led jsou opravdu malé a i když mám mikropájku rozhodl jsem se každou ledku špičkou nože podebrat a tak pomalu urvat (jde to hezky) Po odervání ledky vám zustanou jen krásné 2 spoje kam připájíte nové ledky. Protože je to titěrné tak jsem si na ty původní spoje dal kapky cínu. Pak uchytil novou led pinzetou a přiblížil se ke spojům kam jsem chtěl ledku umístit. pak už jen stačilo roztavit kapky na spoji co jsem si předem připravil a led byla připevněná. Celkový čas výměny i z nafocením a přípravou 20minut. Tak že u mne se žádne nadávání nekonalo naštěstí. Postup dodávám zde ve fotkách. Tak že vzhůru do toho a nebojte se své svítilny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 PS: na ty poslední spoje se nedívejte :-) dělal jsem to po pár pivkách v 23:30 ale drží to dobře tak že esteticky mi jsou kapky cinu někde a hlavně že to drží jak pes zlodějovu nohavici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Tak dnes jsem dělal baterku kámošovi. Čas deset minut. Zlepsuju se. Na pásku z kuchyně mám asi ještě 100ledek tak kdo je další na řadě? :-D Jinak nevím jak je to u led s polarizaci. Ale každá ledka má v jednom ze 4 rohu jeden roh zkoseny. Tak ještě před odpajenim původních led si poznacte kde tyto rohy jsou a nové led dejte stejně. Nemusi to být stejný roh ale hlavně aby ten roh ukazoval na stejnou stranu. Myslím si že roh kde je na Ledce zkosena hrana tam patří asi plusovy kontakt ale je to jen má dedukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Nevím proč blondakxxx dával ještě tam ten led pásek. To už mi připadá moc. A estetický už to není ono. Pokud vyměníte kufrove žárovky za led tak to svítí samo osobě ohromně. Viz foto. Foceno v totální tmě a ještě bez upravené led baterky. S ni je to ještě lepší. Led do kufru doporučuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) tak přesně tohle sem si dal loni k vánocům http://forum.skodahome.cz/topic/130826-led-osv%C4%9Btlen%C3%AD-kufru-superb-combi-probl%C3%A9m/#entry1987041ale v unoru sem to dotahnul k DOKONALOSTI http://forum.skodahome.cz/topic/131418-hanz%C5%AFv-sup-ii-20tdi-125kw-4x4-6q-rv-1011-cfgb/#entry2016687 Editováno: 21. Srpen 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Takže díky Golfinovi za super návod na předělání led baterky do kufru jen dodám že se tam musí dát led 3528 led 5050 tam nevlezou...... Ještě mám dotaz musí to být led ze Can-bus ??? a ty sulfitky C3W a C5W na osvětlení schránky spolejdce a osvětlení kosmetické zrcátko neví někdo délku sulfitek díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.