kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 se docela divim, že chceš dávat 18ky při novym bod. systemu ikdyž mít silnější motor tak bych onich taky přemejšlel , ale určitě ne k MPI a pak stim ještě chtít jezdit sprinty(ty bych s (seriovou)MPI nejezdil ani na těch 14) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak jsem tak pocitil par zachvevu, ze tady nekdo pohrda MPickama?? Klaco, nevis o tom neco? -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Sice MPIckama nepohrdam, ale 18ky bych si na nej nikdy nedal, to bych tomu moturku nikdy neudelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak jsem tak pocitil par zachvevu, ze tady nekdo pohrda MPickama?? Klaco, nevis o tom neco? -_- neee , jak te to prosimtě napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Ale tak neco vyselo ve vzduchu, tak jsem si rikal, jestli se nejaky kaskader nepokusil urazit srdce meho priblizovadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 aaale to ani vesnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak to jsem rad, ze jsme si to vyjasnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Kláco, a ty s těma 9x16 se nebojíš bod. systému? Líbí se mi...taky bych je bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 tak si ňáký kup a jeto, to víš že čekám co na to budou policajti povidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Výhoda 18-tek na mpi-čku je, že tě nezastaví za rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 mozna ze by to jako showcar se sneslo i na MPI ,ale chce to podvozek (snizeni) a ty poradne brzdy urcite. otazkou zustava jak se k tomu zachova s.bodovy system :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Bodovy system? Vubec bych ho neresil. Velky technicak sebou nevozis, takze nemuzou vedet jestli mas nebo nemas vetsi kola zapsana. Na miste te drzet nemuzou a motor jim taky ukazovat nemusis, takze co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 martin: to je pravda,ale hadej se kdyz ma organ tvoje doklady v rukou :-) navic myslim ze za nevyhovujici tech stav (neodpovidajici kola) muzou zadrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Bodovy system? Vubec bych ho neresil. Velky technicak sebou nevozis, takze nemuzou vedet jestli mas nebo nemas vetsi kola zapsana. Na miste te drzet nemuzou a motor jim taky ukazovat nemusis, takze co Zní to logicky, ale nejsem si jistej jestli při zapisování do TP nepíšou tyhle"špeky" i do malýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Co to znamená "magnezíový" ? Magneziový (hořčíkový) kola sou zmateriálu který skoro nic neváží jedno kolo v profilu 18 palců váží něco kolem 2 kg.Když si vezmu že moje 16 bez gumi važila 9 kg tak už vym co musim někde vyšmelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Nepisou. A vzhledem k tomu, ze te na miste zadrzet nemuzou, protoze to nemaji jak zjistit, tak si nechas napsat prestupek, nebudes nic podepisovat a ke spravnimu rizeni prijedes na kolech o 3 palce mensi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 no určitě na mpi 18ky jdou a jezdí to-viz třeba Axonka(to byla tušim 44kw) a na srazy jezdil posvejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No a proc by to nejezdilo? 17ky tady ma kazdej a rika jak neni rozdil v dynamice Rozdil bude v brzdeni... Slapnes na brzdu a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 vbrždění už taky snad takovej rozdíl nebude, bych řekl-mezi sedumnáctkou i osumnátkou takovej rozdíl v rozměru neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No ono uz na 17kach maj seriovy brzdy prace vic nez dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 No ono uz na 17kach maj seriovy brzdy prace vic nez dost. no kolik stim měli práce mi neřikali, ale brzdilo to stejně jak na 15 jinak jsem v jednom dojče časáku viděl obrázky kde srovnávali na GIV- tušim 1,6l jak brzdí na origo 16kách a na 18kách, no a na 18 zastavil dřív!!!(ale co u toho bylo napsaný sem nerozuměl ) ale teoreticky to je třeba opačně, ale tak třeba to mužem zase někdy v praxi vyzkoušet na letišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 no z vlastni zkusenosti: jezdim na 195/50/R15 Dunlop 2020 a vim jak to akceleruje i brzdi a kdyz jsem jeden vikend jezdil na svem MPi na 225/45/R17 Good Year Eagle F1, tak rozjelo se to v pohode uplne stejne to zrychlovalo, ale zastavit to bylo o neco horsi.......proste se tomu nechtelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Magneziový (hořčíkový) kola sou zmateriálu který skoro nic neváží jedno kolo v profilu 18 palců váží něco kolem 2 kg.Když si vezmu že moje 16 bez gumi važila 9 kg tak už vym co musim někde vyšmelit. A kde se dají koupit? Nevíš o nějakém e-shopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Nepisou. A vzhledem k tomu, ze te na miste zadrzet nemuzou, protoze to nemaji jak zjistit, tak si nechas napsat prestupek, nebudes nic podepisovat a ke spravnimu rizeni prijedes na kolech o 3 palce mensi Říka se tomu dokumentace k přestupku, jedná se o přesný popis, doplněný např. fotografiemi. Policajti už dnes také mají tu vymoženost digitální fotoaparát. V tomto případě je tvá informace úplně vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 A kde se dají koupit? Nevíš o nějakém e-shopu? ty mas jen tak po ruce 200 000,- na novy kola a to jeste jezdis ve fabii MPi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.