Roman Fabian Vloženo 6. Červenec 2006 Vloženo 6. Červenec 2006 Nedávno jsem přehlídnul spomalovací retardér a od tý doby se mi auto třese na volnoběh,ale zajímavýje že když stojim v kopci tak to neděla...... Citovat
Bohosu Vloženo 6. Červenec 2006 Vloženo 6. Červenec 2006 Spíš by mě zajímala tvoje rychlost když si to "přehlídnul. Neboj, body ti za rychlost nepřičtu Citovat
Hoblik Vloženo 6. Červenec 2006 Vloženo 6. Červenec 2006 Stejny problem zhruba v 70 km / h jsem prehlidl takovy prechod zvyseny pro chodće protoze mi do oci svitilo slunicko a ja sem mzoural...auto provedlio elegantni skok, nejaky praskavy zvuk se ozval ze zadni casti...a od te doby se chveje ale neresim to.... Citovat
Host Bobik Vloženo 6. Červenec 2006 Vloženo 6. Červenec 2006 taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla....... Citovat
Hoblik Vloženo 7. Červenec 2006 Vloženo 7. Červenec 2006 taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla....... Od te doby vim ze mam pevne auto co neco vydrzi .-)))) Citovat
Roman Fabian Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Vloženo 7. Červenec 2006 Asi vypadl něaký silentblok. Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu. Citovat
tappaja Vloženo 7. Červenec 2006 Vloženo 7. Červenec 2006 Asi vypadl něaký silentblok. Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu. Tak jestli se nevytrh nekde uvnitr ten silentblok. Urcite bych s tim nejezdil a minimalne bych to nechal prohlidnout. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.