Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mňa zaujíma, či dostane Fabia III aj motory 1.2 TSI, alebo budú mať už iba 3 valcové 1.0 TSI. Totiž ak by k tomu došlo, tak všetky benzínové motory Fabie III by boli už výhradne 3 valcové, nakoľko sa s RS-kom už nepočíta.

Vloženo

já jsem někde četl že dostane pouze zatím 3 válce 1.0L mpi....základní ze citigo....a pak litrové tsi....víc zatím ne..litrové tsi má být základní motor octy III

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

No na první pohled přes maskovací folii to bude fakt pěkný auto. Tvarově mi to dost připomíná návrat k tvarům z FI, i když modernizovaným. Což je dobře. Zadní stěna je jen sklopenější. Zajímavý je, že není maskovaná linka oken zadních dveří. To je dost neobvyklý. A řekl bych, že ta stoupající linka bude poznávacím znamením nových škodovek.

Vloženo

Pod kamufláží toho ještě moc vidět není - ten záměrně přiznanej tvar zadních světel je určitě falešnej. Ale jedno je z fotek jasný - nebude stát na MQB. Ten přední převis je ještě dědictvím platformy po starších motorech VW skloněných dopředu.

Celkový tvar žadná revoluce. Interiér - palubka (záměrně) není vidět. No uvidíme, čeká nás dlouhý seriál známy z rapidu a OIII. :kol-28:

Vloženo

Jak je to s tím  MQB pro novou fabii? Na idnesu psali, že v rámci zlevnění výroby se nakonec použije MQB.Nevím jak moc velká výhra to je, podle mě starší platforma by mohla být předzvěstí přecijen větší robustnosti alespoň co se podvozku týče.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...