Trautenberk Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jsou to předváděcí auta pro novináře, ty dostávájí za uši dost Jim je to jedno To ti nepovím jestli to byla MPI nebo něco jinýho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 A ta 2.0MPI ta bola na tom ako? V FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 To bylo MPI Ale jak tak koukám to sem nepatří, to už není FIII ale FI to nám pan Pawouk dá za uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Mňa zaujíma, či dostane Fabia III aj motory 1.2 TSI, alebo budú mať už iba 3 valcové 1.0 TSI. Totiž ak by k tomu došlo, tak všetky benzínové motory Fabie III by boli už výhradne 3 valcové, nakoľko sa s RS-kom už nepočíta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 já jsem někde četl že dostane pouze zatím 3 válce 1.0L mpi....základní ze citigo....a pak litrové tsi....víc zatím ne..litrové tsi má být základní motor octy III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak1 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Kéž měl Jakoob pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda47 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Nejnovější foto nové Fabie: http://www.worldcarfans.com/114052075543/2015-skoda-fabia-spied-for-the-first-time/highphotos#0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 No na první pohled přes maskovací folii to bude fakt pěkný auto. Tvarově mi to dost připomíná návrat k tvarům z FI, i když modernizovaným. Což je dobře. Zadní stěna je jen sklopenější. Zajímavý je, že není maskovaná linka oken zadních dveří. To je dost neobvyklý. A řekl bych, že ta stoupající linka bude poznávacím znamením nových škodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Jen aby ta "nezamaskovaná linka oken v zadních dveřích" právě nebyla falešná = maskovací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 http://www.autoevolution.com/news-g-image/all-new-2014-skoda-fabia-first-photos-of-third-generation-model/206021.html?slide=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 jak se dívám na ty fotky, tak se mně na klávesnici dere "tak tohle už jsem někde viděl". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 No taky bych řekl že některé virtuál obrázky jsou hodně blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Taky mi připomněla FI hlavně ze předu a z boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Pod kamufláží toho ještě moc vidět není - ten záměrně přiznanej tvar zadních světel je určitě falešnej. Ale jedno je z fotek jasný - nebude stát na MQB. Ten přední převis je ještě dědictvím platformy po starších motorech VW skloněných dopředu. Celkový tvar žadná revoluce. Interiér - palubka (záměrně) není vidět. No uvidíme, čeká nás dlouhý seriál známy z rapidu a OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Tu je niečo o novej Fabii http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/311108-nova-fabia-pride-na-trh-uz-koncom-tohto-roka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Podle mě tenhle obrázek nebude daleko od pravdy.. http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/311108-nova-fabia-pride-na-trh-uz-koncom-tohto-roka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jo jo, tenhle obrázek je hodně podobný pravdě, nic méně .. nic jiného se ani po O3 a Rapidu čekat nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Je to taková mula mezi R a OIII, nevím no, jestli to teda zabijou klikama co má OIII tak nevím teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Zadní LED světla nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Stejně, v dnešní době kdy je LED technologie všude, tam opět nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Tak zrovna zadni LED svetla jsou opravdu zcela marginalni vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 To SOU ale lidi to chtějí a hindaj nebo kia to ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Chápu že na tom to nestojí, nejsem blb, ale proč je tam nedát, rozdíl v nákladu už je minimální ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Mně se na tom zas nelíbí to orámování oken dveří ala Rapid a Citigo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jak je to s tím MQB pro novou fabii? Na idnesu psali, že v rámci zlevnění výroby se nakonec použije MQB.Nevím jak moc velká výhra to je, podle mě starší platforma by mohla být předzvěstí přecijen větší robustnosti alespoň co se podvozku týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.