Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ta zatmavená svítidla s čočkou (maodrá fabie na obrázcích), to jsou tedy projektory - obdobný typ světla jako měla i F II (jen s doplněnými LED denní svícení)?

Co jsem viděl F3 brázdit po dálnici kolem Boleslavi, ta ty sociální světla jsou fakt ošklivý, ty s čočkou nejsou xenony a jsou celkem pěkný.

No podle mě to jsou asi projektory s čočkou - obdobný jako měla už FII a ty nebyly cenově až tak nedostupný. Ta parabola s H4 je na F III teda děs -  nevím čím to je, ale bije mě to do očí víc než na F II...

to je tym, ze na F2 mali chromovane pozadie a nebolo to tak viditelne...

Jsem si ji zkoušel složit,ale nevím,co tam bude a co ne:

Škoda Fabia 1.2 TSI 81 KW 6.st.Elegance

Modrá Race
Bezklíč+SAFE systém
Přední a zadní parkovací asistent
Dešťový senzor+zacl.vnitřní zrcátko
Rádio Bolero
Sklopná zrcátka
Mirrorlink
SmartGate
Zadní kamera
Sound systém
Projektorové světlomety+LED denní svícení
16 Alu kola
Záruka 5let/150 000 km

akože zložiť? :o v CZ už máte konfigurátor? :o

Ještě ne. :kol-31:

no ale ako ju potom skladal?

akých??

Kdybys namísto psaní výkřiků různě po foru toto pořádně četl, tak si to zjistíš sám.  :kol-34:

Ceník bude až 2.10.2014 při pařížském autosalonu.

už sa teším! :kol-24:  :kol-24:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-147:  :kol-147:  :kol-147:

Dneska jsem viděl ve Světě Motorů první fotku (možná byla dřív i jinde) sportovních sedaček, no nijak nenadchnou od pohledu teda..

Sedačky se mi líbí a moc. Zvlášť ty sportovní.

Mě tam moc nesedí ta sjednocená hlavová opěrka s tělem sedačky, no asi je takový trend..

Nahodou v OIII RS je prijemne posezeni. Ikdyz tyto budou nejspis trochu jinde...

Ja sedel v Rapidackejch a nemohl sem si je vynachvalit ;)

takze za me je chvalim ;)

Mě se naopak líbí tyhle sedačky spojené dohromady, otázka je, jak třeba vyhovuje hlavová opěrka vysokým lidem. Ale rozhodně mi připadají sportovnější (všechny značkové sportovní sedačky jsou v kuse) :)

Shodou okolností náhodný kolemjdoucí udělal podobnou :)

post-64260-0-77645400-1410708609_thumb.j

Jak tak pročítám toto téma, a vůbec všechny témata o Fabii III, tak ve většině případech kdy se Vám na Fabii III něco líbí, tak je to předek auta. A víte proč ? Protože je to defacto kopie VW Pola, jenom trochu pozměněná. V podstatě je to předělaný Polo. I technika i design. Proto se Vám líbí ! :)

musím souhlasit, je to překopané Polo, bude to znít možná směsně, ale v tomhle asi F2 budu mít radši, proto že to byla unikát. Jinak podle těch posledních fotek to bude krasavec, ale jenom v lepší výbavě, což drtivá většina nebude. A přední světla jsou na mě moc rozpláclá/velká to je vše co k tomu mám...

ach to su zase reci ... FIII jednoznacne krajsia ako FII .. ani nie ze krajsia ale najma dynamickejsia vzhladovo ...a na polo mi fakt pripominaju len predne svetla ... ale na deuhej strane vw svetla su vsetky podobne so stylom ako skoda ..

Upraveno od LUKY-007

kdo tady tvrdí že je F2 hezčí ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.