Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nespekuluju.

1.2 do kopru a 1.0 tři válce, ještě, že jsem reagoval včas a stihl objednat 1.2

Asi fakt nebude mrzet když si koupím Fabii už letos, trochu jsem se bál že mě bude mrzet když toho půl roku ještě nepočkám. Chtělo by to šikovnýho grafika kterej podle těch spy fotek nakreslí předpokládaný design :D

Teda co se bude týkat standardní výbavy interiéru plus funkčních prvků tak tam asi pujde o něco jiného

Upraveno od MilanHos

Netřeba to hrotit. Tak jako tak se tomuhle nikdo nevyhne. Tak jako tak, je úplně jedno jestli máte 1.2 nebo 1.0. Obojí je automobilový odpad, který je pro dovoz lidí z bodu A do B. A tam je jedno, co tam bude za motor

Upraveno od Losky83

Já na těch fotkách nevidím rozdíl. Podle mě je to zase běžný současný model, který něco testuje..

Třeba jinou spodní mřížku-je to včelí plástev místo současných podélných lišt. Že by sjednocení s ostatními vozy ŠA?

No pokud je tam i větší maska jak píší, doufám, že ne po vzoru Rapidu. Nesnáším totiž masky spojené se světly :-/

2 hours ago, MilanHos said:

Asi fakt nebude mrzet když si koupím Fabii už letos, trochu jsem se bál že mě bude mrzet když toho půl roku ještě nepočkám. Chtělo by to šikovnýho grafika kterej podle těch spy fotek nakreslí předpokládaný design :D

Teda co se bude týkat standardní výbavy interiéru plus funkčních prvků tak tam asi pujde o něco jiného

To by sis nikdy nic nekoupil...

Já vím no. Říkal jsem si, že by bylo skvělý kdyby facelift měl led zadní světla, ty bych hodně ocenil designově a daly by se použít možná i bez faceliftu

Ještě jsem se zaměřil na masku a vypadá dost zajímavě, širší a výraznější tvarování takže možná i menší světla. Nejsem si ale jistej jestli už nejsou spekulace vhodný spíš na samostatné téma.

Upraveno od MilanHos

...s tím nepočítej...

7 minutes ago, MilanHos said:

Já vím no. Říkal jsem si, že by bylo skvělý kdyby facelift měl led zadní světla, ty bych hodně ocenil designově a daly by se použít možná i bez faceliftu

Jestli jsi jeste neobjednal, tak resenim je Octavia III, ta ma krasny LED vpredu i vzadu :-))))

Vím no, ale těch 150 000 navíc už je moc a to je ta částka ještě asi dost střízlivá když bych přidal přední světla:D

• 1 měsíc později...

Havířovské Vi3 taxi...

IMG_0233.JPG

To vymysleli v Pardubicích, už tam jezdí půl roku.

Dobrej napad a marketingovej krok ;)

• 2 týdny později...

Špatné to není, ale za mě překombinované a tím trošku přeplácané..

Hm, do toho bych se bal sednout po vikendu v lese (spani pod sirakem a ohen samozrejmosti) jako dnes do toho svého :D

Ale treba priznať vyzerá to SUPER je to krása......:wub:

Aby tu nebyla samá chvála tak za mě je to strašné, cirkus hadr...

Nemam rad kuzi - alcantara je ten spravnej material. 

• 4 týdny později...

Trocha inspirace :D

IMG_0358.JPG IMG_0357.JPG

No tak to je děs :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.