Hanz_81 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 chlapi mam O1 4x4 1.9 TDI PD u zadnich světel za bočním koberečkem v levo jsem našel pojistku a byla spálená byla to 10 vyměnil sem ji ale nevím k čemu patří mam zásuvku v kufru a ta funguje i bez ní dal mam park. asistent ten taky funguje,tažné taky akorat blinkry mě nefungují které řeším zrovna a už mě nic nenapadá od čeho je?ví někdo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) Mas tam nieco dorabane. Original to urcite nie je. Zasuvka v kufri ma 30A POISTKU v poistkovom boxe pozicia cislo 35 a je to aj poistka na tazne.Poistkovy box je na lavej strane palubovky zboku. Editováno: 7. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) ja ji koupil loni v řijnu takže se ještě seznamuju filda byla jednoduchší.co vím to tažne určitě bylo dodělávané ale ne mnou.na tu pojistku mrknu v palubce.nic mě nenapadá a elekrika to není moje parketa co třeba dalkove ovladaní k pátým dveřím?ale všechno funguje aspon me jde všechno teda myslím si to nebo něco k haldexu?????? Editováno: 7. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 jedině jít po kabelu kam vede, eletrika neni zas tak složitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 no budu to muset zkusit ale nevim dnes me vyhnal dest tak treba zitra uvidime ale nevim moc si sanci nedavam ze to rozlousknu podle tech kablu.???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Tak hod fotky a nieco poriesime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 zitra to nafotim ,ale je tam docela gulas ,uvidime co z tech fotek bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 tak tu jsou nejake fotky .zjistil jsem ze jeden drat vede od pojistky k te zasuvce ale ta funguje i kdyz ju vytahnu a druhy drat vede do te krabicky WESTFALIA tak nevim na co tam muze byt?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Googlu to trvalo 0,23 s: http://www2.westfalia.de/shops/autozubehoer/pkw_anhaengerkupplungen_elektrosaetze/sonderzubehoer/sonderzubehoer_fuer_12v_und_24v/592627-steuergeraet_astm_12.htm http://www.tazne.cz/z11365-nd-modul-westfalia-astm12-506005 Některé tažné zařízení se takto zapojují (zapojovaly). Je to mj. i kvůli směrovkám. Takže jestli nefungují ani po osazení nové pojistky, je něco špatně. Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 diky nesli me smerovky na voziku ale ten jsem zkousel a ta pojistka byla urcite zpalena dosel jsem na to az potom tak musim zajet ke znamemu a zkusit to ted doufam ze to pujde, kdyz jsem zapojil to tazne prdtim tak vsechno slo akorat ty smerovky ne a v aute me to blikalo strasne rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Třeba někdo před Tebou měl na směrovkách na vozíku zkrat, proto odešla ta pojistka. Je zajímavé, že s tou spálenou pojistkou a připojeným vozíkem, směrovky v autě blikaly rychle . Bez připojeného vozíku blikají normálně? No, jelikož neznáme přesné zapojení one "zázračné" krabičky, tak pokud po vložení pojistky bude vše v pořádku, tj. bude blikat přívěs a rychlost blikání bude "normální", necháme to tak . Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz_81 Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 abych ukoncil tohle tema.dnes jsem byl u znameho zkusit znova pripojit vozik a funguje to takze pojistka je pro vozik diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Tak jsme rád, že jsme na toto téma narazil, jelikož jsem tuto pojistku taky našel a také jsme nevěděl, co tam dělá. Mám tažné z SRN - Brink. A v této souvislosti bych se rád zeptal. Předělával jsme zásuvku z 13-pinové na 7-pinovou, vše dle normy pro autozásuvky, které jsme našel tady a i někde na netu. Včera jsme připojil vozík a hned se mi rozsvítila jakoby kontrolka mlhovky (asi v souvislosti, že jsme tam připojoval i drát pro mlhovku , ale to by snad nemělo být špatné, max jsem ho píchnul jinam),zkontroloval a vše šlo jak má. Pak jsem nastartoval a asi po 3 km mi najednou začalo blikat žhavení, tak jsem zastavil,pustil varovky a šel k vozíku. Varovky nic, blikalo jakoby lehce osvětlení. Tak jsme to chcípnul a znova nastartoval, nic a zase po cca 3 km začalo znovu blikat žhavení. No každopádně jsme dojel trasu a vozík na místě odpojil, cestou zpět to samé Nevíte někdo, co bych mohl udělat špatně? Pamatuji si, že jsme při zapojování našel u starého zapojení 2 kábly spojené a já ten jeden přerušil, zalepil a další normál zapojil do zásuvky. Může to být v tom? Nebo jsme mohl udělat chybu v zapojení? Měl jsme německý překlad k zapojení od Brinku a zapojoval jsme podle normy pro 7-pinovou. Tak jestli je možnost někde něco prohodit. Díky za rady. PS: pokud jsme ve špatném vlákně, pak se omlouvám edit: OPRAVENO, já blbec jsme otočil při zapojování strany .... Editováno: 24. Srpen 2011, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Mám podobný problém. Mám dotaženou octavku z Německa kde bylo tažné s 13 piny. Po odpojení zásuvky jsem proměřil veškeré dráty a zapojil potřebné na sedmi pinovou - nepotřebný zbytek zaizoloval. Téměř vše zatím funguje tak jak má až právě na již z miňované směrovky. Jakmile připojím vozík tak auto začne blikat jak když rupne žárovka stím, že vozík nebliká. Pojistka 10A tam je a je vcelku... Nevíte někdo jak toto vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.