xavi Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Kdybych sehnal volant z OII. s multifunkci, šlo by to nějak zprovoznit? A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 taky to plánuju a zajímalo by mě zda by šla ta multifunkce i na O1 s příslušným rádiem nejspíš od škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 multifunkce asi neujde u OI je na volantu ovládání radia a tempomat. OII má uplně jinou elektriku ve sloupku řízení a nejen ve sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) já bych se vrátil k tomu káblíku.. taky jsem to přepájel a bez problému.. jen ted jsem viděl v O1 tour co se ještě ted prodávají , přímo z výroby tento typ volantu, tak se bude dát sehnat kablík origo .snad tam nedávají jiný kroužek .to jestli třeba někdo ví?? To pro ty co nechtějí letovat ..jak tu někdo zminoval ..foto jsem si vypujčil zde na foru... Editováno: 30. leden 2010, autor: kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Jejda, moje auto, moje fotka Když už to tu je, nevíte jestli se nedá sehnat ten chromový doplňek na volant? Chtěl bych ho tam dát, podle mýho to s ním vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 to nevím.. já mám tento volant a mám ho s tím chromem a myslel jsem že ho mají všechny. Já si ho dodělával a musel jsem upravit kablík, pokud budeš někdy sundávat volant , třeba kvůli tempomatu a nebo cokoli koukni na ten kablík zda je tam jiný nebo změnili kroužek.. doufám že ti nevadí použití tvého fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Nevadí Tempomat bude, ale asi ne tak brzo jak bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Taky mám ve starý octě volant z OII. Kabel jsem řešil, asi jako většina, ucvaknutím a pájením. Ty co této úpravě nevěří, si musejí koupit origo kabel. Starý superb po faceliftu má stejný volantový kroužek jako OI a volanty z OII, takže ten pasuje. OTour to bude mít podle mě stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 http://www.passat3b.de/phpBB2/viewtopic.php?t=56707&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=b41d09081e9b9a6c896159f6c7cf541e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 mohl by nekdo poradit postup ? na predface volantu a bagu jsou barvy myslim modra a hneda, na novym kabliku uz jsou jen zluta /bag/ a cerna /troubitko/ jak co zapojit abyhc to dostal do fabie predface a aby to hlavne na me neudelalo bum:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.