cosby Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tady máte vysvětleno,jak to u OII funguje Jednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!! To mi pripomina..... slecno, muzu si na vas sahnout? Ja totiz na co sahnu, to zkurvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tady máte vysvětleno,jak to u OII fungujeJednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu) Tak to je vyčerpávající!! To bych si asi raději objednal ten volant do nové O2 RS!!.......Až na ní našetřím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tady máte vysvětleno,jak to u OII fungujeJednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu) Tak a připadám si jako idiot... páč nevim vo co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!! já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč (už mlčím ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč (už mlčím ) ... a baterku v ruksaku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč (už mlčím ) ... a baterku v ruksaku ... S baterkou 910 g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. no kolem 6500,- souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. no kolem 6500,- souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1 Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, z RS I šel okamžitě do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. no kolem 6500,- souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1 Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, z RS I šel okamžitě do světa. nechtel jsem rict ,ze je to volant nejak skaredej..to ne..proste se mi vic libi ten starej zda se mi jakoby k tem kulatejsim tvarum vic sedel..ael jak rikas ,,kazdyho nazor,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. no kolem 6500,- souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1 Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, z RS I šel okamžitě do světa. Ja netvrdim, ze je skaredej, v ORS II se me celkem libil, ale v Oct.I je takovej divnej, ale je to samo kazdeho vec co si tam da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. 4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi. no kolem 6500,- souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1 Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, z RS I šel okamžitě do světa. Ani se nedivím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 No ten O1 RSvolant můžu mít za 4500,- a O2 RSvolant za 5000,-. Tak se rozhoduji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) ahoj,chtel bych se zeptat znalich jestli pujde tento volant do OI r.v 99 a co tam prijde asi za bag,pred ,facelift nebo nejakej jinej diky Editováno: 8. Duben 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 ahoj,chtel bych se zeptat znalich jestli pujde tento volant do OI r.v 99 a co tam prijde asi za bag,pred ,facelift nebo nejakej jinej diky RE: Tenhle je z OII ty maj jiny konektor, a maltifunkcni podle me na OI nerozchodis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Na O1 se taky da sehnat multifunkcni volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) ono me ani tak nejde o to multifunkcni /spis jen to ze se mi libi a o kuzi/ jen jestli tam pujde,co tam prijde za bag a jestli bude fungovat a jestli bude troubit, zkratka ho dat misto origo jen s tema funkcema co origo ma edit - popripade orientacni cenu bagu Editováno: 8. Duben 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Toto téma se tu probíralo a volant z OII nejede v OI je na jiným připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 jde to, konetory se musi zmenit...mikl ma ve sve O1 volnat z OII RS...takze to jde hledejte nekde to tu ma ukazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 vim ze to tu nekde bylo,ale nemuzu to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 nevite nekdo kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky mohu vyměnit za ten samý nový v kůži ale bez tlačítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.