Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V patek jsem zjistil korozi lemu a 5 dveri ,jel sem do skody a tam mi rekl technik ze jsem prejel olej o 1500 km ( dovolena v chorvatsku a spatne naplanovany servis). jasne s tim olejem je to moje chyba ale jak to muze mit vliv na zaruku karaserie ??

no nedalo mi to a dnes sem sundal zadni naraznik. a je to jeste horsi nez sem myslel. auto je z roku 2007 to jest 4 roky a nebylo bourane!!!!!

p.s.foto dodam zitra.

čo sa nám vracajú čase Felíciových 5.dverí lol

libero jen tak mimochodem, měl jsem korozi (puchýřky) u fabie combi I na pátých dveřích poblíž RZ,takže asi to bude "normální" u škodovky (i když normální to není ! :076 ).Tak to asi jen pokračuje generačně dál.

Tehdy mi bylo v servisu řečeno,že se to může stát,např nějaká špína při lakovaní ap. Naštěstí přelakováno v záruce,ovšem asi v rámci úspor pouze pod okno,celé dveře prý nemusí lakovat...

Ta záruka je na prorezivění, ne rez jako takový. 3 roky je záruka na lak.

• 2 měsíce později...

Je otazka jestli to nenechat aby to prorezavělo a pak uplatňovat záruku, kterou škoda dava 12 let.

Když to vidím , tak to je fakt síla.......to mě čeká (nás) asi všechny co? No nepotěšilo mne to.....

• 1 rok později...

Ahoj, mě Roomster r.v.2007 co jsem měl, tak mě take začal kvést  u osvětlení SPZ na pátých dveřích. Byl to šok.

neni náhodou 10rokov záruka na karosériu proti korózii ??

Pánové nestrašte! už mě shnila Škodovka 100, Fiat 125P, Felicia, Roomster musí vydržet nejmíň 15let bez koroze jinak to byla poslední Škodovka.

doma máme škodovku ktorá bola asi tak pred 7-8 rokmi tiež prehnitá a tato hu dal spraviť a jazdí ešte teraz aj keď už zachvílu bude na tom rovnako motor má najazdených cez 280k km a stále to vie isť aj 140km/h, inak tieto korózie sa nedajú u škodovky reklamovať ??  10 ročná záruka na karosériu platí či je to len výmysel ?

jestli to náhodou nepodmiňují návštěvami v autorizovaném servise :kol-32:

tak ale po 4 rokoch záruky je to jedno nie ? čo to druhý servis vymení, opraví inak ako autorizovaný servis.

• 6 let později...

Chci se zeptat jak zdemontovat zadní nárazník. Je tam jenom přišroubovaný nebo ještě nějak nacvakaný. díky

Google + Fabie II + Dílenská příručka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.