Publikováno Září 3, 201113 r V patek jsem zjistil korozi lemu a 5 dveri ,jel sem do skody a tam mi rekl technik ze jsem prejel olej o 1500 km ( dovolena v chorvatsku a spatne naplanovany servis). jasne s tim olejem je to moje chyba ale jak to muze mit vliv na zaruku karaserie ?? no nedalo mi to a dnes sem sundal zadni naraznik. a je to jeste horsi nez sem myslel. auto je z roku 2007 to jest 4 roky a nebylo bourane!!!!! p.s.foto dodam zitra.
Září 3, 201113 r libero jen tak mimochodem, měl jsem korozi (puchýřky) u fabie combi I na pátých dveřích poblíž RZ,takže asi to bude "normální" u škodovky (i když normální to není ! ).Tak to asi jen pokračuje generačně dál. Tehdy mi bylo v servisu řečeno,že se to může stát,např nějaká špína při lakovaní ap. Naštěstí přelakováno v záruce,ovšem asi v rámci úspor pouze pod okno,celé dveře prý nemusí lakovat...
Listopad 22, 201113 r Je otazka jestli to nenechat aby to prorezavělo a pak uplatňovat záruku, kterou škoda dava 12 let.
Listopad 22, 201113 r Když to vidím , tak to je fakt síla.......to mě čeká (nás) asi všechny co? No nepotěšilo mne to.....
Květen 30, 201312 r Ahoj, mě Roomster r.v.2007 co jsem měl, tak mě take začal kvést u osvětlení SPZ na pátých dveřích. Byl to šok.
Květen 30, 201312 r Pánové nestrašte! už mě shnila Škodovka 100, Fiat 125P, Felicia, Roomster musí vydržet nejmíň 15let bez koroze jinak to byla poslední Škodovka.
Květen 31, 201312 r doma máme škodovku ktorá bola asi tak pred 7-8 rokmi tiež prehnitá a tato hu dal spraviť a jazdí ešte teraz aj keď už zachvílu bude na tom rovnako motor má najazdených cez 280k km a stále to vie isť aj 140km/h, inak tieto korózie sa nedajú u škodovky reklamovať ?? 10 ročná záruka na karosériu platí či je to len výmysel ?
Květen 31, 201312 r tak ale po 4 rokoch záruky je to jedno nie ? čo to druhý servis vymení, opraví inak ako autorizovaný servis.
Listopad 28, 20195 r Chci se zeptat jak zdemontovat zadní nárazník. Je tam jenom přišroubovaný nebo ještě nějak nacvakaný. díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.