Snaake Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 (editace) Prosím o radu. Pořídil jsem diagnostický kabel kkl pro škoda Octavia I (prý) k tomu používám přiložený program VAG-COM. kabel se mi podařilo nainstalovat, VAG-COM také. podařilo se mi i provést test a nastavit Com port. Po provedení testu mi VAG-Com napíše, že je to propojeno, ale ihned mi Počítač hodí modrou smrt a jediná cesta ven je vypnou počítač. Tak to dělá stále dokola. Nekdy nestihnu ani provést TEST Com portu a už je tu modrá obrazovka atd. Jestli to tu již bylo řečeno tak se omlouvám, ale nejde mi vyhledávat. Ať zadám cokoliv vždy 0 nalezeno. Díky moc za jakékoliv rady - začínám. EDIT: Ještě doplním, že modrá smrt vždy nastane po připojení kabelu k autu. dříve ne. Editováno: 6. Září 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.