Přejít na obsah

Nejdou zamknout dveře řidiče O1

dratak

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

mám tu podobnej problém, kterej se tu už párkrát řešil, ale přesně ten co mám já jsem nenašel. Problém mám v řidičových dveřích. Nejdřív nešli vůbec otevřít (ani zevnitř), nakonec se mi to podařilo a to tak, že jsem stáhnul okno a zkusil vzít za kliku a ejhle, dveře sem otevřel. Rozdělal sem tapec s tím, že se pokusím najít problém. Bohužel bezúspěšně. Zamykání funguje stále jen občas (spíš ne než jo)! Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko... Co se týče ostatních dveří, jsou fpohodě... Napíchnul jsem to i na VAG a zde je výsledek. Ještě sem se s tímhle problémem nesetkal, můžete mi pls poradit kam sáhnout a kde hledat? Sem už v koncích... :-(

VAG

Adresa 46: Komfort systém Labely: SVO\1C0-959-799.lbl

Řídící jednotka: 1C0 959 799 B

Díl: 3X Komfortgerát HLO 0003

Kódování: 00259

Dílna #: WSC 31480

VCID: 3666807A38D7

Řídící jednotka: 1U4959801D

Díl: 3X Tőrsteuer.FS KLO 0009

Řídící jednotka: 1U4959802D

Díl: 3X Tőrsteuer.BF KLO 0004

Řídící jednotka: 1U0959811D

Díl: 3X Tőrsteuer.HL KLO 0004

Řídící jednotka: 1U0959812D

Díl: 3X Tőrsteuer.HR KLO 0004

2 závad nalezeno.

01038 - centralni zamykani - teplotni ochrana

35-00 - -

00943 - vytapene vnejsi zrcatko: strana ridice (Z4)

35-00 - -

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko...

Nezbláznilo. Jen máš zpřelámané dráty v průchodce. Bych řekl. Pro začátek.

Normálně to totíž funguje tak, že v L ovládáš obě zrcátka a v R pouze pravé.

Odkaz ke komentáři

Tak, myslíme.

Koukni tam a uvidíš. Třeba to nepůjde na první pohled poznat. Stane se někdy, že se spřeláme pouze měď a izolace je na první pohled neporušená. Ani nevím jaký je k tomu přístup, předpokládám, že dost pitomý, ale snad tam něco uvidíš.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...