wladko1307 Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Zdravím, mám menší problém ohľadom stretávacích svetiel. Pár krát pri šoférovaní v tme som si všimol keď boli prepnuté stretávacie svetlá, že sem tam mi žiarovky blikli. Od včera mi nedjú stretávačky vôbec, ostatné všetko ide ako má, diaľkové idú bez problémov. Skúšal som meniť spínač svetiel a nepomohlo - poistky sú OK. Nestretol sa niekto s takýmto prípadom???? Môže to byť kostrou? Prosím poradte ak niekto viete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Kdyby nebyla kostra nesvítilo by nic nebo naopak zase víc, ale ne plným svitem. Spínač světel to nebude, páč z něho jde jeden výstup na přepínač potkávací/dálkové. Dálkové Ti svítí a potkávací ne. Blikaly a teď zhasly oba najednou. Jestli jsou pojistky OK, pak chybu hledej v přepínači potkávací/dálkové. Použij Googla, najdi si Dílenskou Příručku a hned se Ti bude závada hledat lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 23. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Dík za radu, už som rozmýšľal aj nad tým prepínačom tlmené/dialkové. Čo sa týka poistiek tak stretávacie a dialkové majú zvlášť každé svoju poistku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 23. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2011 libero1071 - díky za to foto poistkovej skrinky, zajtra skúsim rozobrať ten prepínač tlmené/dialkové a napíšem ako som dopadol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 28. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Čaute kluci, tak som to dnes všetko rozobral, a bola to tá páčka tlmené/dialkové, nebolo potrebné kupovať novú, oprava bola jednoduchá len som oškrabal kontakty, naspäť všetko zložil a funguje to ..... Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.