lajtgi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 mam cz verzi a funguje v pohode, tim to asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 a co máš za verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 11.11.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 aha tak já to zkoušel na 10.6.4,a děláš to podle toho postupu co je nahoře?nebo něco jinak? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 tak to by mohl byt u me ten problem s CZ verzi, ja si nekupoval novejsi nad 11.11.2 prijde mi to zbytecne, kdyz ta CZ verze stejne nefunguje poradne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jj, delal jsem to podle toho nemeckyho navodu a vse funguje jak ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 tak já to budu muset ještě zkusit,nebo to bude opravdu tou verzí,že mám ještě nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Chlapi, kdo by mi prosim mohl nakodovat zavirani kufru na dalku/tlacitkem? Praha + okoli (sem tam i Morava) Diky,R PS: bohuzel mam jen starou verzi kabliku 8.05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 V praze neni problem kdyztak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ozi: diky - poslu SZ az budu mit chvilku a budu vedet, ze jsem v PRG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Taky bych potřeboval kdo to zvládne ideál Olomoucký kraj ale klidně dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 23.-24. bych mel byt v N. Jicine, pokud bys chtel napis SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Pokud by někdo chtěl,jsem z Kopřivnice a udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Olomoucký kraj umí Vaša - Prostějov. http://www.cardiagnostik.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bRi Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Často jezdím z Ovy přes PV, kabel mám a na svým jsem v poho naprogramoval, tak jestli je to ještě aktuální tak písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Víte prosím někdo, jak ztlumit (jestli je to možné) to pípání při otvírání / zavírání 5. dveří? Už se na to tady někdo ptal, ale odpověď jsem nenašel. Umím to vypnout / zapnout / změnit frekvenci tónu, ale ztlumit ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 pres VCDS to jde jen vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Ahaa - díky za info.. Teď to mám vypnuté, nicméně mi ta funkce upozornění přijde celkem fajn - jen ta hlasitost je, jako když couvá náklaďák ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Mě to taky z počátku otravovalo a chtěl jsem si to vypnout, ale pak jsem zjistil, že to má hodně dobré důvody, to tam nechat. Takže jsme si jen odkódoval zavírání na dálku a zvuk si nechal :-) Pro okolí i pro mě je to dobré echo, že se něco pohybuje :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Souhlas - jen by to prostě mohlo být méně hlasité (jinak je to dobrá funkce)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Zdravím, kdo by mi prosim mohl nakódovat zavirani kufru na dalku/tlacitkem? Pokud možno na Vysočině (Jihlava, Pelhřimov, Havl.Brod, Žďár n.S.) a okolí. Vozím v autě malé děti a oni nedosáhnou na tlačítko při otevřeném kufru . . . :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda-jc Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Komfortní zavírání 5 dveří Kdyz ti to neukaze ty obrazky tak se asi budes muset registrovat na foru http://www.skodacommunity.de ale to zvladnes Bohužel už na německým fóru obrázky nejsou, může je někdo dát k dispozici, nechci něco pokazit :-) Díky Edit: Tak už není potřeba - jde to udělat i podle návodu bez obrázků - je to intuitivní Editováno: 11. Únor 2014, autor: jarda-jc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Zdravím. Nenašel by se někdo v okolí Karlových Varů, kdo má vše potřebné pro nastavení zavírání kufru ovládačem a rovnou by vypnul to protivné pípání? Díky, Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmpolis Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Zdravím. Robí toto niekto aj na SK? Ďík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Pokud by někdo chtěl tuto funkci, Pardubický kraj, info přes SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.