Přejít na obsah

Horní přihrádka místo rádia Fabia I


Aloof

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

potřebuji sehnat horní přihrádku do Fabie I místo rádia, nyní tam mám ten vysouvací šuplík. Nad něj chci dát právě tu přihrádku a vedle ten držák nápojů. Nemůžu jí nikde sehnat, všude na netu mají jen tu dolní. (pokud tam teda nejde:) Tento týden mi nějakej blb vylomil zámek u spolujezdce, do auta se nedostal, ale zámek je v loji..., tudíž na rádio kašlu. Už jednou mi ho vyndali a to šli přes sklo.

Mělo by to vypadat jako na obrázku.

Díky za případné rady.

post-23158-0-12168800-1325358107_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám právě tucha, že nějaká ta horní existuje. Když se podívám na ten obrázek tak ta horní je jiná než ta spodní. (kdyby tam nebyl ten šuplík). Na netu jich je spousta (cena okolo 100,-). Když sem dával šuplík tak sem jí já idi.t vyhodil :kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Chlapi, když už jsme v té diskuzi, poradíte mi někdo, prosím, jaké katalogové číslo má ten spodní šuplík? Chtěl bych dát pryč přihrádku a vyměnit za šuplík. Pochopil jsem, že dost z vás to tak také udělalo. Díky za radu...

 

kdyz uz menis, mas ve svy stavajici prihradce gumovou rohozku?  Mam za to, ze tam neco takovyho je, ale na vlastni oci jsem to jeste nevidel, potreboval bych jestli to muze nekdo potvrdit popr. zda to ma i katalogove cislo dle ETKY ( zda je moznost objednat samostatne ) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...