jameson01 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Dobry den, neustale mi blika na pocitadle kilometru INSP....Vse v poradku-olej,garancni prohlidka atd atd. Ve znackovym servisu SKODA si s tim nevedi radi rady, ani pri vynulovani vsech hodnot a pripojeni na pocitac to nejde vyradit,furt blika....Ja uz si sice zvykl, ale nevite nekdo co stim? dik Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 a to to ten servis nijak dál neřeší? prostě řeknou, že neví a pošlou tě domu? pohodáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jameson01 Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 a to to ten servis nijak dál neřeší? prostě řeknou, že neví a pošlou tě domu? pohodáři Ano je to tak, sebehli se na to 4...mechanici a rekli ze nevedi co s tim....Neumite nekdo poradit?Jde o OCTAVII 1.9 Tdi r.v.2000. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 a to to ten servis nijak dál neřeší? prostě řeknou, že neví a pošlou tě domu? pohodáři Ano je to tak, sebehli se na to 4...mechanici a rekli ze nevedi co s tim....Neumite nekdo poradit?Jde o OCTAVII 1.9 Tdi r.v.2000. dik Zkus forum na Octavii I, tam mozna budou mit vetsi zkusenosti nez tady na Octu II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 a to to ten servis nijak dál neřeší? prostě řeknou, že neví a pošlou tě domu? pohodáři Ano je to tak, sebehli se na to 4...mechanici a rekli ze nevedi co s tim....Neumite nekdo poradit?Jde o OCTAVII 1.9 Tdi r.v.2000. dik Mrkni sem tady to máš popsané http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...isn%ED+intevaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Možná je to hloupá otázka, ale ve dvou prodejnách mi na to neodpoveděli. Ve vybavě Elegance je multifunkční ukazatel. Znamená to, že je tam Maxidot, nebo je to nějaké jiné zobrazovadlo? Pokud je jiné jak vypadá? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Nidky jsem neseděl v jiné OII než v RS, tak nevím, ale v katalogu RS je psáno multifunkční ukazatel (palubní počítač) v základní výbavě, velký bodový displej Maxi-DOT za příplatek 5000,-, takže si myslím, že to není totožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 elegance má v základu pořád ten malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Přesně tak. Mám Eleganci a připlácel jsem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Teď už tomu rozumím. Moc děkuju za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 čaues, chci se zeptat jestli se vám taky nepřepíná okamžitá spotřeba na palubáku z l/100 km na l/h když vyřadíte kvalt a skoro nestojíte. Mně se to totiž nepřepíná a najednou to začne okamžitou spotřebu zvyšovat. Všimnul jsme si toho při dojezdech na křižovatkách. Když jsem zkoušel jet z kopce s vyřazenou rychlostí, dostal jsem se s okamžitou spotřebou na 99,9 l/100km. Jakmile ale zastavím, přepne se to na l/h a ukazuje to OK. U VW i Audi to při vyřazení kvaltu okamžitě přepne na l/h ať je rychlost auta jakákoliv. Jinak MR 08, 1.6 MPI Ambiente. Když by to bylo dáno motorem či výbavou, že chybí nějaký snímač zařazené rychlosti nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 mam to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 U VW i Audi to při vyřazení kvaltu okamžitě přepne na l/h ať je rychlost auta jakákoliv. to je blby ,přece dokavad jedeš tak maš mit spotrebu na sto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 nj, ale ve chvíli kdy jedeš na neutrál, tak to není moc směrodatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 V litrech za hodinu je to když se rychlost dostane pod určitou hranici, teď nechci plácnout jakou. Ale jak píše Luke, na neutrál je ta spotřeba tak divoká, že bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 mě se to přepíná někde okolo 5km/h možná i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tak nějak to bude, prt. na podobnou rychlost je vázaná signalizace otevření dveří, vypínání obrazu DVD, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jj pokud je rychlost do 5km/h tak to jede prave na ty litry za hodinu. Jen je blby ze pak kdyz tam vylitnou tyhle blbosti ve spotrebe na neutral, tak ze pak to docela pak ustreluje pri ukazovani prumerne spotreby. No skoda ze to ma skodovka resene takto nestastne oproti ostatnim z koncernu, ale co uz. Jsou tu i horsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jj pokud je rychlost do 5km/h tak to jede prave na ty litry za hodinu. Jen je blby ze pak kdyz tam vylitnou tyhle blbosti ve spotrebe na neutral, tak ze pak to docela pak ustreluje pri ukazovani prumerne spotreby. No skoda ze to ma skodovka resene takto nestastne oproti ostatnim z koncernu, ale co uz. Jsou tu i horsi veci Hm neviem, ale mne to vyhovuje presne tak ako to ma skoda. Proste ked sa pohybujem chcem vidiet spotrebu v litroch na 100km a je jedno ci mam neutral alebo rychlost. (vypovedacia schopnost hodnoty l/h za jazdy na neutral t. j. ako to maju ini v koncerne je prakticky nulova). A ked stojim tak spotrebu v litroch za hodinu. A to ako ti to ukazuje na PC absolutne nema vplyv na priemernu spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 To neustřeluje, prostě když Ti to pak rozpočítá, tak Ti taková spotřeba vyleze, nejde brát jen to co opravdu ejdeš a když máš nastartováno a nejedeš tak to ignorovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfulin76 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Já si myslím, že spotřeba v l/100km je v poho. A to, že se při neutrálu a zpomalování zvedá, je v pořádku. Je přece rozdíl, jestli jedeš na cca 800 ot. 120km/h (pak je spotřeba mizivá), nebo 10km/h (musí být logicky vyšší). Editováno: 19. Říjen 2008, autor: famfulin76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Potreboval by som dorobit PP do OII Familly 1,9 TDI PD r.v.2010.Neviem ci nestaci iba vymenit packu a prekodovat.Poradte prosim.pripadne ma na niekoho odporucte,najlepsie na niekoho v okoli Bratislavi. Ďakujem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 nejsem si jisty, ale asi bude potreba vymenit packu, budiky a podvolantovou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 budiky se menit nemusí!!! stačí ti páčka a podvolantovka... rovnou bych dodělal i tempomat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Tiež mám O II family 2010 a mám aj tempomat.Moja otázka je či mi stačí len vymeniť páčku s ovládaním Pal.počítača,alebo aj podvolantovú jednotku.Ako zistím či tá podvolantová-tempomatová jednotka čo tam mám zvláda aj pal.počítač? A ešte jedna maličkosť je tam plnohodnotný maxidot?(V hornej tretine zobrazuje hodiny,v strede vonkajšiu teplotu a v dolnej denné km a celkové km.Celkové km sa dajú prehodiť na zobrazenie druhej rýchlosti v mílach) Ďakujem. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Jojo.b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.