lukfa Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Má FI nějakou možnost uchytit zvednutou podlahu kufru? Chybí mi tam něco? Nebo to prostě musím trapně držet když pro něco jdu? Nic tam nemám kromě poutka, které ale není kam přichytit. Comni-rok 2001. Díky, popř foto co mi tam chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) to pútko máš zakončené takým plastovým háčkom?? Editováno: 21. leden 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 ten háček se odhákne z podlahy, je na elastickém popruhu...zvedneš podlahu a zahákneš to za rantl - gumové těsnění a tadáááá nic držet nemusíš...jen nesmíš zapomínat plastovej hák odháknout, nebo si ho přivřeš jako já a zlomí se ti...pak se musí vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukfa Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 tam takový háček tam právě žádný nemám, mám tam jen ploché gumové poutko... jde objednat? jak se to jmenuje? nebo objet nějakej vrakáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 tak sa to podarilo niekomu zlomiť,ako tu už spomínal kibi...skúsil by som vrkoviská,poprípade potom v Škoda servis...cenu ale neviem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechos Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Háček jsem taky skřípnul, v mototechně v KA jsme ho hledali v Etce ,ale samostatně nenašli a za celé plato něco kolem 1300kč. Číslo na tom háčku je 1U9863524.Takže zbývá vrakáč nebo servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Pokud to není v Etce (jestli jste hledali dobře), tak to nepořídíš ani v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Zeťák koupil vwpolo2002 a při podrobné prohlídce kufru, jsem objevil onen háček.Je to velmi praktické,při vyndavání vercajchu atd.Kontroloval jsem všechny fábie co jsem viděl a háček není ani v mojí vlastní rs.Máte to tam někdo?Dá se to objednat do F1 ?Není to neoddělitelnou součástí plata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Já háček mám, ale jde o F1 sedan. Nevím jak je to udělané u Pola HB. U mě se háček připne za těsnění pod zadním sklem. To asi u F1 HB nebo kombi nepůjde... Koukal jsem do Etky a tam jsem opravdu našel jen díl pro sedan: 4B5 863 627 B, cena asi 90 Kč. Je to stejný díl jako ve VW Polo Classic (tedy také sedan). Vygooglil jsem fotku: Editováno: 18. Září 2012, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Já mám Fabii Combi a háček tam samozřejmě mám, na gumě a přesně se zasekává za těsnění kufru, ale chytře jsem na to zapoměl a při první výměně kola jsem si ho zlomil, páč pršelo, tak jsem si zavřel kufr. Takže bych spíš uvítal, kde se to dá koupit, abych si koupil novej Editováno: 18. Září 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 děkuji-dnes jsem byl ve škodovce a prohlížel jsem vše co tam bylo kombi a sedan to má a chytá se toto, co je na fotce za gumové těsnění.HB to nemá ani jeden.Jen to polo HB.Skusím to objednat u VW-jen jestli to nebude jeden výlisek i s platem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 mc2uba:samotný háčik nekúpiš,len komplet s kobercom...jedine nejaké vrakovisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Libero: Myslel jsem si to aspoň vím, že hledání na netu je marné i tak díky 1U9863524 číslo toho dílu .. jsme jediný na celém světě, kdo to číslo našel když to hodíte do Google, tak nic jiného než tohle téma nevyskočí Editováno: 19. Září 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Byl jsem dnes v servizu VW a zrovna tam opravovali asi polo hb.Prohlédl jsem podrobně onen háček na spodku plata-zjištěno pozor je to jeden kus( neoddělitelně nalepenej asi za tepla ) s platem.Plato má jinej tvar než F1.Nepoužitelné.Jediné řešení je něco vypálit třeba z nerezu a přišroubovat třeba nerez torxem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.