Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Vloženo 16. Únor 2012 Dobry den, Nevi nekdo nahodou jak dodelat padla pod volant na Fabii 1.2 TSI DSG ? Citovat
KoNG Vloženo 16. Únor 2012 Vloženo 16. Únor 2012 (editace) co jsem někde zahlédnul pádla mají samostatnou jednotku přímo v sobě a s BCM komunikují po LIN tak jak je tomu u MF volantu Respektive je to jedna jednotka jak pro volant tak pro MF tlačítka Editováno: 16. Únor 2012, autor: KoNG Citovat
Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Autor Vloženo 16. Únor 2012 Diky za odpoved a jestli tomu dobre rozumim, tak uz musim jenom nekde koupit ty padla, protoze multifunkcni volat s ovladanim telefonu a radia uz tam mam. Citovat
David C3 Vloženo 16. Únor 2012 Vloženo 16. Únor 2012 Já mám s DSG najeto cca 30tis ale jestli sem si řadil manualně tak 2x. Takže Já bych pádla asi nikdy nepoužíval to můj názor :-) Jo a nejsou pádla součástí volantu? Citovat
Dula Vloženo 16. Únor 2012 Vloženo 16. Únor 2012 Taky bych řekl, že jsou součástí volantu. Mám je a využívám je sporadicky. Jenom když potřebuju podřadit z kopce. Při závodění na ně nemám čas. Citovat
Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Autor Vloženo 16. Únor 2012 Novy volant se mi kupovat nechce :-( , ale kazdopadne dekuji za informace Citovat
Bobik_a Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 Hoj, záleží co máš v autě 1) mf volant - výměna volantu, na volant bez pádel pádla nedáš! Na foru sezeneš od cca 2000Kč (bez bagu - jen věnec volantu) 2) klasický volant bez mf -upravit zapojení: kroužek pod volantem je stejný, akorat musíš změnit zapojení. Po staru jde klakson do bcm, pro mf volant je ovladaný po linu - proto lze přehodit stavajicí drát klaksonu na lin (akorát se musí hodit na BCM ze svorkovnice A do B na pozici 17), pak na pojistku 22 (7,5A) napojit drát pro napájení mf jednotky přes kroužek volantu.Dále potřebuješ svazek pro mf volant pro mf jednotku a airbag. Pak někoho šikovného s kabelem VAG a je to.. Citovat
Vladimír Kalandra Vloženo 17. leden 2013 Vloženo 17. leden 2013 A co takhle použít klasickou starou metodu? Tzn odvest si z řadící páky draty kontaktu +/- a ty napojit na spínače pádel paraelně? Já osobně mám ještě starou převodovku Aisin, nemám DSG Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.