Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno.

Vloženo
Znaky a iné označenia sa dobre demontujú rybárskym vlascom. Proste sa to odreže. A pod zadným znakom sú 2 otvory. Jeden okrúhly a jeden trochu väčší. Sú to vodítka, aby znak nalepili rovno.

napis FABIA sel vlascem uplne v pohode, ale zadni znak vubec....dokonce i slabounkej dratek mi praskal..... tak jsem vzal nuz a urizl to a ze spodu jsem zatlacil na ty stredici cudliky a povolil....

Vloženo

Jj musím souhlasit rybařským vlascem to jde dobře..i když ještě o fous lepší je na to "rybářská splítaná šňura" :)

2Bobik: Copak bude Clean Style ? :t

Vloženo
Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER

No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho....

Vloženo
Škoda že tam dělaj doury zadělávata lakovat zatím nebudu ale je to bez znaku SUPER

No tak než jezdit s těma ďourama, tak si tam ten znak radši nechám. Ale každýmu se líbí něco jinýho....

No tak myslím,že s ďourama asi nejezdi nikdo..viz bobík...

Vloženo

vsak na tom nic neni a dobrej lakyra to schova jako prd....

clean styl je super... :) a hlavně žádnej chróm lol

Vloženo

To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo.

Vloženo
To já viděl na jednom černým eresu v těch dírkách dvě černé zátky a mimochodem ve skle místo zadního stěrače taky. No a nevypadalo to zase tak hrozně. Takový "clean style" bez lakýrníka. Na černé se to docela ztratilo.

tak to radeji znak..... :p

Vloženo

Ale veď s dierami po znaku jazdí veľa áut. Stačí, že im ho ukradli. :D

Chróm na aute vyslovene neznášam. Aspoň na červenej (čo som mal doteraz) by to bolo škaredé a na žltej by to bolo ešte horšie.

Prísť o zadný stierač? Nikdy! To bola jedna zo zásadných požiadaviek na nové auto, aby malo zadný stierač. :D

Vloženo

jj otec ma O1 bez sterace a bratr O1 se steracem a je to nebe a dudy....

jedine sterac :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...