bady11 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ahoj, Potřeboval bych poradit s ruční brzdou a doděláním Jumbo boxu. Prolezl jsem cele fórum a celkem se tu názory rozchází. Potřebuji tedy novou ruční brzdu celou, nebo jen rukojeť a nebo se stará plastová dá oříznout? Příští týden se na to chystam, už mam nastudovaný návod z a tak mam strach, aby mě ta ruční brzda nějak nezaskočila. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ja si nechal namontit jumba pred dvema tydny a rucku mam puvodni (umelou) byl jsem pri montazi, nic se nerezalo, nemenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Ahoj, ta rukojeť k jumbo boxu je myslím kratší. Nedávno jsem měnil tu plastovou za koženou, tak jsem jí došel změřit a je dlouhá 15 cm. Změř si tu tvojí a uvidíš jestli je tam rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Trochu zbytečný vlákno, tam kam odkazuješ se dočteš že může být i ta ošklivá plastová. Nechával jsem plastovou a nic jsem řezat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ja som nechal tak isto tu povodnu plastovu, nic som neorezaval a napriek tomu vsetko pekne sedi aj po estetickej stranke celkom v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Vždy sundám původní plastové madlo, oříznu a vrátím. Nikdy s tím nebyl nejmenší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.