Přejít na obsah

Nerez lišta 5. dveří vs. nerez kryt prahu


_Denis_

  

5 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Kluci, mám další menší dilema a potřebuji vaše názory :)

Jsem zastáncem čistého designu, proto jsem si z OII (liftback) sundal všechny nálepky (až na malé logo naší firmy vzadu, které musím mít), vč. označení modelu a motorizace. Navíc v blízké době (někdy na jaře) plánuji nechat nalakovat horní lišty do barvy vozu (spodky zůstanou černé). Více se vám v předchozí anketě líbila možnost nechat sloupky tak, jak jsou a nedávat černé, čím více jsem nad tím přemýšlel, tím více jsem musel souhlasit :) Nyní mi však vzadu chybí malinké narušení, drobný detail. K mé barvě (cappuccino) se nerez hodí, není příliš výrazná a dává autu lehký nádech elegance. Proto zvažuji, zda si koupit nerez lištu spodní hrany 5. dveří (foto ilustrační, asi všichni znáte), nebo nerez práh zadního nárazníku (na fotce je sice facelift, ale +/- pro představu stačí..). Co byste preferovali vy?

Díky :kol-47:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, design je čistší, člověk ušetří, nikde není nic rušivého. Jenže Octávií je tolik, je to obyčejné auto s nevýrazným designem, možná tam něco chci dát právě kvůli individualizaci.. Mně štvete, nakonec tam asi fakt nedám nic :aggressive::lol::'>

@ Ondrero:

V galerii ji nemáš, pošli odkaz, či sem hoď foto, každá variace je něčím zajímavá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, uznávám, že bych investoval peníze spíše do zlepšení výbavy, jako do jiných sedadel, apod., zároveň také uznávám, že na podobný styl nárazníků (jako ten zadní) prahů, či křídel moc nejsem. Na druhou stranu špatný to není, každému se líbí něco a exteriér máš decentní, kola slušivá, červené třmeny jsou překvapivě k této barvě také OK, RS nárazník pěkný a např. to křídlo bych zkousnul - zato třeba ty prahy ne :D

Interiér: máš asi audio vyřešené (to se máš :) ), jen bych věnoval čas pečlivějšímu zakrytování, když jsou měniče odkryté, působí to rušivě. Řadička a budíky - no comment :D

Můj styl to sice není, ale jak jsem psal - každému se líbí něco a narozdíl od tuzerů, ty sis ji upravil docela decentně dle svého gusta, čili svým způsobem hezká je ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže Octávií je tolik, je to obyčejné auto s nevýrazným designem, možná tam něco chci dát právě kvůli individualizaci..

Tak naopak mě nevýrazná vůbec nepřijde a jako obyčejné auto už vůbec,pokud plánuješ lišty (já se tedy chystám i na spodky tento týden) věř že se odlišíš až až...tak ono stačí o auto pečovat a věř že když přijedeš opečovávaným a navoskovaným autem mezi ostatní na parkoviště k nákupáku budeš se lišit i podle Tebe s obyčejnou Octávkou... :kol-28:

Editováno: , autor: Ataner
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...