aeropavlov Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Dnes jsem stál se svou předokolkou vedle Yetiho 4x4 na stejných kolech a zdál se mi vyšší.Je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Měla by být stejná (i dokumentace dává jen jednu hodnotu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovocinar Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Rozdiel pri rovnakých kolách môžeš vidieť ak máš auto naložené nákladom alebo osobami, ja ho mám vtedy na zadnej náprave nižšie aj o 5 cm. Rozdiel v hmotnosti rôznych typov montovaných motorov na prednej náprave a dodatočná váha Haldexu na zadnej je pravdepodobne kompenzovaná iným typom pružín a tlmičov, preto majú všetky rovnakú svetlú výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAT Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zdravím, mám možnost dodat podložky na zvýšení světlé výšky, pokud by měl někdo zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autofun Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) pis ss Editováno: 2. Červen 2012, autor: autofun podla pravidiel fora, necitujeme predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnik Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) zajimalo by me jak ŠA dosla k hodnote 180 mm . nez jsem auto koupil, tak jsem tam volal (jak mereno a pro jake pneu)- prepli me na nejake technicke a vyvojove oddeleni, kde mi rekli, ze takovymi udaji nedisponuji , a na dotaz ,kdo tim disponuje , mi opet zopakovali, ze jejich oddeleni tim nedisponuje - chvili jsem si pripadal jak novinar pred politikem a pustil to z hlavy... jenze jsem s yetinou skrkl na hrane strmeho najezdu na silnici - v miste kde bezne jezdim s roomstrem nebo fabii a bez skrkani - myslel jsem, ze jsem jel rychle a auto se zhouplo ,ale nedalo mi to a lehl jsem si s metrem pod auto ( navic jsem pochopil, ze tim ze mam tdi euro 6 je situace jeste horsi, nez asi u jinych modelu (euro 5 nebo benzin) - v prostred auta trci z podvozku katalizator CSR kvuli ad blue) nameril jsem: ja svetlou vysku chapu jako nejmensi vzdalenost od roviny terenu po nejnizssi cast podvozku - mam pneu 205/55 -16 (tedy pokud bude na standartnich letnich 215/60-16 tak + 15 mm vysky) kryt motoru mezi prednimi koly 15 cm (16,5 letni) svrar priruby katalizatoru 13,5 cm ( 15 letni) jinak hlavni rovina podvozku 18 (19,5) ochranne nabehy plastoveho deklu podvozku pred zadnimi koly 16 (17,5) tak nevim ze by i udaj o svetle vysce byl virtualni pojem jako kombinovana spotreba ? co ted s tim? - zapamatovat si ze katalizator je osove asi jako kloub pravyho sterace (tedy vyoseno na stranu ridice) a v kolejich se snazit mit vzdy zvedlou levou stranu, no pak prejdu na 215/65 - 16 + poradne nafoukat - coz tu hosi na foru psali, ze bez problemu - a ziskam tim alespon dalsich 10 mm - presto vsechno se na 180 mm nedostanu nevim zda je moznost to jeste zvednout pomoci podlozek ? - ja proste v terenu jezdim hodne, kazdou dutinu podvozku, uz ted mam plnou hliny a katalizator, uz je ryhovany - zatim jsem dosedl na bricho jen v hline ,ale bojim se, ze jednou prijde sutr - kdyz uz ten katalizator tak cni - proc tam nedali nejake ochranne vyztuhy ? (alespon na tu hlinu by to pomohlo) Editováno: 20. Březen 2016, autor: mnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Journeyman Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Dají se běžně sehnat 2cm podložky a k tomu (nepovolené) pneumatiky 215/65 R16 , to je další 1cm k dobru. O 3cm ho zvedneš a nikoho tím neurazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.