Přejít na obsah

bliká mi climatronic


Hil1

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

po naplně ok climatronic nebliká, ale vím, že těch těchto témat je tu hodně, ale nikde jsem nenašel odpověď na svůj problém. Klimatizace naplněna a natlakovaná asi před 14 - ti dny tlak drží žádný únik, kompresor spíná , trubky jsou studené, jedno velké ale existuje - netočí se žádný z větráků, po napojení napřímo fungují oba dva, pojistky v pořádku prosím někoho o radu, ještě jednou podotýkám, že jsem všechy odkazy prohledal - O1 r.v 1999 1.9 TDI, klima při rychlé jízdě chladí, méně ale přeci, diagnostika nehlásí žádnou závadu. děkuji.Hil1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Pozdravujem....mam climatronic na O1 rv. 2000...ale nereguluje mi otacky pri zapnuti na AUTO...skor neukazuje mi klesanie otacok ventilatora na displaii. kamos ma O1 rv.2003 a jemu to pekne ukazuje....co to je kde moze byt chyba , da sa nejako dat Climatronic do zakladneho nastavenia???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Naskytla sa jeseň blíži sa zima...a v mojej Octavke (1.9TDi-81kw predfacelift) nejak climatronic nestíha vyfúkať okná ,zahmlievajú sa :-/ a vôbec cez ne nič nevidím :-( , myslíte,že to bude climatronicom alebo ..? Poradte , hľadal som na fóre ale ako vsetci ostatní,na tuto konkrétnu problematiku sa nikto nevyjadril:-/ ,Ďakoval za prípadne rady ! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...