Vaša Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 pokud ti chybí káblík tak máš auto rok 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) Tak to mám před 4/2005 a tam to prej chybí.Jo info je to jen jednožílový kabel?Díky Editováno: 7. Červen 2013, autor: rz3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Ano jednožilový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Kabel jsem nějakej sehnal vím kam sním pod volantem ,ale u řídící jednotky nevímKkdyž na ní koukám od konektorů tak je to vpravo ten svazek nebo vlevo?A chybí tam ten kabel jako pod volantem nebo se to na nějakej stávající připíchne.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 zapojuje se do dělící stěny modrý konektor pozice pokud se nepletu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 JO jak je řídící jednotka_?Ale jsou tam dva konektory.No zkusím to vyndat a uvidím.Zatím moc Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Zdravím Vás, je tu prosím někdo z okolí Brna, kdo by mi byl ochoten namontovat tempomat do OII 1.6MPI r.v. 7/2004, páčku bych si byl možná schopen sehnat, nebo pokud mi to nabídnete i s páčkou a kabeláží za slušnou cenu, tak bych to vzal celý u vás. Pal. PC v autě je. Dnes mne naštval známý v origo servisu, že se prý musí vyměnit celá kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 můžu ti to udělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Ahoj, v Brně není problém. Více v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) POkud by měl někdo zájem mohu namontovat tempomat. Okolí OSTRAVA, OLOMOUC, VESELÍ, UHERSKÉ HRADIŠTĚ,... Více přes SZ Editováno: 16. Červenec 2013, autor: kesardno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Ahoj všem, měl bych zájem o montáž tempomatu do O2 2009 FL. Je tady někdo schopný a ochotný z Prahy a okolí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) Ahoj všem, minulý pátek mi tempomat montoval Milhausek, tímto mu děkuji za profi práci. Nakódoval mi i Coming home a dojezdy oken. Milhauska mohu doporučit. Editováno: 26. Červenec 2013, autor: AndrewCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) A odkud přibližně je Milhausek? Editováno: 26. Červenec 2013, autor: pnagl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Milhausek je od Humpolce, jinak u mne v Praze není problém také namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 To rolbař: psal jsem SZ. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stans12 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Zdravím, mám Octavii II 1.6 MPi FL 2009 a čtu tady jak je vše jednoduché. No jak pro koho. Takže je tu někdo, kdo mi tempomat a vše s ním spojené namontuje a zprovozní ? Děkuji, Standa, Hodonín. Zdravím, nakonec jsem se rozhodl pro montáž v autorizovaném servisu. Vím trošku dražší ale už i Škodovka dostala rozum a slevnili. A proč takhle - sehnat správnou podvolantovou řídící jednotku velký a drahý problém. A Škodovka v současnosti nabízí soupravu všeho (páčka, drátky, jednotku) za 4.600,- + práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Ahoj, hledám někoho z Prahy, nejlépe P10, kdo mi na OII 1,6 TDI r.v.2010 dokáže říct, jestli lze dodělat tempomat, popřípadě řekne, jaké páčky nebo podvolantovou jednotku sehnat, a kdyby to všechno klaplo, tak i namontovat a zprovoznit... Díky, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) rolbař http://forum.skodahome.cz/topic/118175-instalace-tempomatu/page-3#entry1794545 Editováno: 23. Srpen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Díky, písnu mu, snad neodmítne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawell Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Táák konečně můžu sundat nohu z plynu a jedu dál. Tempomat od Vaša funguje skvěle. Velice doporučuji spolupráci s tímto odborníkem. Radost se mu dívat na ruce, jak maká. Myslím, že by to zvládnul i se zavřenýma očima. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktapetr2 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 POkud by měl někdo zájem mohu namontovat tempomat. Okolí OSTRAVA, OLOMOUC, VESELÍ, UHERSKÉ HRADIŠTĚ,... Více přes SZ Zdravím,nevíte jestli podvolantovka 1K0953549BN podporuje tempomat? Díky. Jde o OII 2008 před face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 (editace) Tahle podporuje PP a Tempomat. Každý kdo má PP může mít i Tempomat a naopak. Editováno: 10. Září 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Ahoj, když si nechám namontovat tempomat jinde než v servisu ŠA, ztrácím případně záruku na auto ? Mám ho v OI a v novém autě mě dost chybí, ale ŠA chce za dodělání 7600... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 ja ho dodelaval u Vaši a auto ještě v záruce bylo a můj servis si toho ani nevšiml, že tam je navíc tempomat a PP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Není důvod si toho všímat....Pokud je to uděláno dobře,tak nehrozí do budoucna žádný problém. Pokud ,ale někdo navede vodiče nějak jinak, než se má a dojde třeba k poškození vodičů, pak už problém může nastat. Záleží potom na postoji ŠA. To se týká všeobecně všech dodělávek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.