vick Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 No jo no.Všem se nikdy nezavděčíš to je jasné.Pro tebe to je daleko a pro někoho zase blízko.My to zvolili jako takový střed.Jinak byly časy kdy se to dělalo v Čechách a tehdy to bylo zase dál pro mě ( i přes 500km),ale to je marné.Chtěl jsem vidět ty super lidi a tak jsem jel.Obávám se že pokud budeš čekat na sraz blíže Tobě,tak se asi nedočkáš a budeš nás znát jen po netu. Ale samozřejmě tím se nesnažím Tě jakkoli zdiskreditovat nebo urážet.To by mě ani ve snu nenapadlo a myslím,že to tak ani nevyznělo. To Žralok: Libore tam to ani nevyvěšuj to je zbytečné.Už jsi někdy viděl kromě Riby někoho z SII na srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jen samé výmluvy. Vick jede z Ostravy. Žatec - Vranov 292 km Ostrava - Vranov 256 km Tak to máte skoro stejné. Vick jezdí na srazy i do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Pánové, jedu taky. Dojedu v pátek s manželkou, ubytování není třeba. Bydlím za humny Jára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Pěkné pozdravení naší SUPÍ BANDĚ při pátku. Vypadá to, že konečně bude nádherný víkend, tak si jej všichni užijte! S tímto už jen tři a uvidíme se na Vranově. Jsem rád, že se přihlásili "mlaďoši", jak jsem už někde psal, tak je potřeba oživit krev, nám dříve narozeným! Hoši, kdo z vás bude brát na Vranov nějaký menší gril? Ládík jej tentokrát asi brát nebude a tak se doma porozhlédněnte a dejte vědět, případně i vidličky na buřty, kdo může vzít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Já žádnej nemám , leda že bych vyboural krb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Martine, to už aby jsi začal bourat a nebo, že by jsi si půjčil ten "plynovej krám" od Žraloka? Tak jsem dnes konečně po dlouhé době mluvil s Ríšou - Ribou a svatosvatě slíbil, že na Vranov určitě jede! Takže je to hned veselejší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Ahoj, ja bych se tedy rad prihlasil na so+ne. Jelikoz je to muj prvni sraz, radsi se ptam - mam si teda vzit s sebou stan atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Stan neber.Ikdyž jsem objednávku poslal zase jsem jim tam nechal klauzuli,že v případě většího počtu účastníků není problém chatku doobjednat takže i v den příjezdu na místo se nemusíš bát,že bys neměl kde hlavu složit.To se tam nikdy nestalo. Stan brát nemusíš.Pokud tedy jedeš v sobotu tak sraz je mezi 9-10:15.A zbytek se doladí dle detailu.Mysllím že ještě diskuze se tu rozeběhne podle toho kdo má nějaký gril eventuelně dráty na opékání párků.Takže to se ještě dohodnem.Nákup poživatin a pochutin je pak kousek od místa kde máme objednáno v sobotu oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Karle na ten žralokův gril , abych si vzal TATRU a né supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Jen záviďte pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Ať je to na očích. Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka Lanny + 1 (so+ne) KubinoS + 1 (?) Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne) ace ventura + 1 (so+ne) passport5 (so+ne) Peny (so) Laam (so+ne) Torreto (so) jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) nemo.x (so+ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Karle na ten žralokův gril , abych si vzal TATRU a né supa. Martine ty máš silné auto a žralokův gril má kolečka ne?Tak to chytnem za oko a ono to tam dojede zároveň stebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Žádné takové. Dnes jsem si z dílny dovezl plynovou bombu. Zítra jen koupím hadici a v pátek proběhne první test. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 A jéžišmarjá " Výbuch bude v pět !!!! " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 TÁÁK KOLIK DNÍ NÁM ZBÝVÁ??? UŽ TO UTEČE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 ať počítám jak počítám tak je to nějakých 9-10 dní podle dne příjezdu Karle takže už se to blíží.myslím že dnes vyrazím udělat nějakou očistu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 .... jojo, počítáš dobře! Opravdu se to kvapem blíží a s tou očistou mi povídej, já už na tu mou černou perleť nadávám jak špaček, ale zase když se udělá, tak není nad ní!!! Já jsem dělal kompletku min. týden a dnes to vypadá hrůza, jak zapršelo, tak je na tom všechen ten bordel znát, to abych si zjednal nějakýho ukrajince, to už je strašné pořád kolem toho běhat, ale na duhou stranu, když je hotovo, tak se člověk usmívá - no co naděláme, musíme si je hýčkat! Tak všichni pěkně naleštit a příští pátek, či sobotu huráááá na Vranov! Mějte se všichni moc fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Tak předně z důvodu, že je v "ostatních, náš sraz překryt", tak jdu pozdravit tu naší "SUPÍ BANDU", protože někteří z nás už za týden budou pomalu dráždit koníky pod kapotou a co je nejdůležitější, že je možné dost podstatné překvapení pro nás všechny skalní SUPÁKY! Alespoň doufám, že to vyjde!? Tak panstvo, pěkně využijte poslední víkend před srazem k očistě a vymazlení svých miláčků a večer si dejte tréningově pár za nás všechny na zdraví! A nezapomínejte "stimulovat"! Víťo, Ty dobře pořiď a Martine, Ty to večer nepřežeň, případně s tou stimulací můžeš! Jo, abych nezapomněl, má milovaná HEXE je již zaůkolovaná, tak jí to snad i letos vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Je tu někdo,kdo jede už v Pátek? řeším to,protože bych mohl jet rovnou z práce z Budějovic a nevracet se na noc do Písku,ale být tam sám necci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Víťa jede už určo v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Davide, jak píše Stankra6, Víťa tam bude už od pátku a u Martina to není ještě jasné, jestli přijedou až v sobotu, či se rozhodne, že už v pátek? Původně chtěl jet už v pátek a potom, že neví, tak mu zkus napsat, co a jak. Já bych rád už v pátek, ale od zimy vím, že v pátek nemůžu, bohužel. Štve mne to, že tentokrát by jsme mohli dát řádnou pařbu už od pátku, ale holt si to vynahradíme ze soboty na neděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 ahoj Karle,no musím to pořešit, jinak na panáka se v pátek můžu stavit i v Jindřicháči,to mám cestou heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Jj Davide jedu já a nejedu sám.Ještě by měl jet semnou jeden kamarád z Bravantic a s ním i jeho kolega.takže bysme měli přijet ve třech supech.Možná i víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Ahoj Víťo,tak to zní skvěle,tak to pošupajdím z ČB rovnou na pláž heh na kolikátou tam tak odhadem budete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 tak to ještě nemám zmáknuté ale viděl bych to mezi 16-17 hodinou.Ať se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.