Přejít na obsah

28 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

zvažuji výměnu poklic na autě, které by jste si zvolili Vy? samozřejmě liťáky by byly lepší, ale ty aktuálně pořizovat nechci ..

aktuální stav

post-28161-0-11865700-1334476867_thumb.j

varianty nových

post-28161-0-36241300-1334476873_thumb.j post-28161-0-24482500-1334476879_thumb.j post-28161-0-15590200-1334476885_thumb.j post-28161-0-29301400-1334487409_thumb.j

Editováno: , autor: petrjanik
Vloženo

.. doplněna varianta se ŠKODA Satellite ..

.. tak jasně, že alu by byly lepší, ale skutečně tolik teď investovat nechci ..ale rád bych nějakou změnu provedl .. přijde mi, že stávající poklice má kde kdo ..

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Já bych se ještě k těm poklicím chtěl zeptat (roomster už na mě čeká v autosalónu a hned mi ho tam přehodí na zimní plecháče:)), jestli ty poklice mají nějaký význam nebo je to jen pro krásu?

Vloženo

ale mam dojem že to bylo tak začatkem 90 let :D , a myslim si že třeba v zimě je to spiše na obtiž , za těma poklicema se zbira takovy ten sajrajt a pak toy kola chytaj lišku ryšavou ;)

Vloženo

jasný :) Jsem zatím spíš nakloněn tomu je nekupovat...ale ještě uvidím, až do toho autosalonu půjdeme a auto uvidím. Snad to nebude vypadat nejhůř na plecháčích bez poklic:)

Vloženo

Tak jsme byli v pátek pro Roomstera (už byl přezutý na 15'' plecháčích bez poklic), byli jsme z něho nadšeni, ale minutu před tím, než jsme chtěli odjet manželka řekla, že by ty poklice asi chtěla, že to nové atuo jinak vypadá strašně :D takže jsme si tam hned nechali dát Satellite :) A jsem rád. Na starém atě mi to nikdy nevadilo, ale na novém to prostě vypadá dobře :)

Vloženo

Puklice predsa majú len estetický význam.V zime auto s plecháčmi bez puklíc vyzerá naozaj zle.

Mne sa veľmi páči varianta č.4 ,ale stačili by mi aj tvoje pôvodné - včera som jednu stratil .-(

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Osobně zastánce poklic nejsem, na autě je mám, protože tam už byly. Nicméně o vyhlášce, že by poklice měly být u osobáků a zakrývat tak šrouby, jsem neslyšel. Nicméně to platí pro nákladní vozidla a autobusy, které mají takové plechové poklice a musí jimi tak zakrývat šrouby, které by konkrétně u předních kol vyčnívaly. A co se týče neorigo poklic, to už vůbec ne.. Nejen že se s originálama nedají srovnat ( kvalita - origo jsou krásně pružné, nepraskají, dobře drží ), ale i design - to je ale otázka vkusu. Nicméně než kupovat poklice a čekat, až je nějaký moula šlohne, bych si raději koupil užitečnější doplňek.

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...