Přejít na obsah

poklice 15" na Roomstra


petrjanik

  

28 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Všechny zdravím a mám dotaz ohledně poklic. Na http://eshop.skoda-auto.com/ jsem koupil originál poklice hermes, které mi nepasují na disky. S problémy je tam dostanu, ale zůstanou cca 4mm od disku a také moc nedrží. Disky mám  KFZ 8000 6Jx15 ET43  KBA43737. Nezdá se, že by někde vázli, ale prostě kvůli těm packám nejdou hlouběji. Také jsem vypátral, že originál se nacvakuji do otvorů v disku a tyto originály drží po obvodu pomocí pacek a drátu. To je více typu a proč mé nedrží? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raz dávnejšie som sa bavil s príjmacím technikom v servise a nechápal som. Už neviem ako sme sa dostali k tématu, ale objasnil mi, že originálne puklice napr. z Octavie sa nedajú normálne dať na Fabiu, aj keď je tam rovnaký priemer. Samozrejme bavíme sa originálnych plecháčoch ktoré predáva ŠA, a podobne to platí aj napr. pri zámene puklíc z F1 na F2 (F3 vtedy ešte nebola, tak to neviem). Jednoducho každý model a generácia má trochu iné uchytenie puklíc. Samozrejme uchytiť sa dajú aj napriek tomuto, ale ak chcete aby puklice sedeli ako riťka na šerbel, tak treba vyberať puklice určené presne pre daný model a mať originálne plecháče od ŠA, inak to tam nesedne tak dobre.
Dovtedy som si myslel, že hocjaká puklica sa dá osadiť na hocjaké koleso, len stačí aby sedel priemer. Žiaľ, nie je tomu tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...