shaolin Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Zdar chlapy (a možná i ženy), kolik jste zaplatili za první garančku za jetinku? Mám ten prodloužený servisní interval a teď jdu poprvé po dvou letech, mam najeto cca 17000 km a žádné problémy. Jen si nechám vyměnit oba znaky, protože zašly. To snad bude v rámci garance. Jen netušim kolik si mám na garančku připravit. Samozřejmě to dávám do autorizovaného servisu. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ahoj, já jsem si v 17000km změnil interval na 15000km a platil jsem necelé 3000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 http://forum.skodahome.cz/topic/26410-garancni-servisni-prohlidka/page__st__850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Kolik si účtují teď za první servisní prohlídku a výměnu oleje na Yeti 1,2 TSI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.