TOMUS Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Malta: Skoda nezna hranic. Tomuś: Psal jsem uz drive, Octavia uz bohuzel neni v nejlepsi vizualni kondici a moc parady by na srazu neudelala. Ani pawoukovy vizualni efekty na fotaku by to nezachranily. To neni dulezite ze Octavia je jaka je. Muze byt dokonce cela rezava, na oranzovou barvu , ale vzdy budou skodovky v spolu . Hlavne zeby ona jezdila 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 A tak já to tu teda taky ještě raz napíšu Rád jsem všechny viděl,bylo to jako vždy super,díky za triko,placky byly taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tak v zime, kdyz bude zaruceno, ze sul prekryje cele auto, prijedu Octou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Já jsem Golfa jen přivítal - alespoň si člověk může něco v klidu omrknout a pokecat s majitelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 No je pravda, ze jsem vam tam asi udelal s tim Der Golfem (Das Autem) podivanou na trochu jinou koncernovou techniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 VW se mi celkově líbí, je jedno jestli je to Golf, Tiguan, Touareg, Touran, pašík ... ale z hlediska pracovního, nemám VW rád, protože děláme pro ně Ladekabel, dobíjecí kabely na ty jejich elektomobily a ty jejich požadavky na dokumentaci ... no prostě nemám je rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Skodovkari uz je na case pomalu zacit o poslednim letosnim a predvanocnim sraze Tak hlavne Vy co stale makate v sobotu ( a jelikoz na posledy jsme se domluvili ze to udelame v sobotu ) tak prosim dejte datum at muzeme spolecne vybrat nejake datum srazu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Za mě kdykoliv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Nazdar kuci,já se přizpůsobím,takže problém nemám. Jen připomenu možné termíny - 5.a 6.12., 12. a 13.12., 19. a 20.12. 2015. Zřejmně bych vyřadil poslední datum,vzhledem k tomu že předvánoční horečka bude atakovat bod varu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Já bych tentokrát snad mohl, ale slibovat nechci, aby to nedopadlo jako posledně Na plecháčích to bude stejně ostuda, ale pokecat můžeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Vždyť jde hlavně o setkání a pokec, naše auta už stejně všichni známe. Mně by nejvíc vyhovoval termín 12.12. Ale případně mohu přijet i v jinou sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Já mám prosinec mrtvy mohu jen 20.12. Anebo listopad 28. Stejně si myslím, že prosinec bude totálně už obsazen kvůli firemním vánočním večírkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Tak loni v prosinci to taky vyšlo,snad to výjde i letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Woody, já bych to neviděl tak černě. O víkendech se přece vánoční večírky nedělají. Toho 12.12. by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 já jsem taky pro toho 12.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 No pokud to bude 12.12., nepřijedu, budu na vánočním večírku z pátku v jiné části ČR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 No mám to podobně kluci, 11. 12. máme též firemní akci, a v sobotu se z ní určitě budu léčit jak bývá zvykem, leda že by to byl poklidný večírek, což se ale moc nestává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Pro mě zabity datum mám ranní dvanáctý celý ten víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tak ať někdo udělá anketu na termíny jinak mě osobně to je docela fuk klidně může být o týden dříve než toho 12.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 No mi to je taky jedno. A anketa zde udělat nejde by se muselo založit nové téma. Jediná možnost je to udělat přes dokumenty google. Tam jde udělat anketa a vložit sem. Ale jelikož jsem to ještě nikdy nedělal tak bych to mohl otestovat až v sobotu. A nebo pokuď se někdo nudi tak může udělat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Pokud mi bude sedět datum, přijel bych pokřtít prvním srazem svou FIII 81 kW style 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 HLASOVÁNÍ. Doufám, že to funguje. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Pawouku dekuji. Odhlasovano ale klidne si tam mohl prihodit i 28.11 bo jak to tak vidim v tom prosinci to bude tezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No zatím tam moc lidí nehlasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ten OnDrA je ktery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.