Effendi Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 To je v tom okrese, kde sa Mládkovi zadřel pístek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Já mám mít denní ale klidně si směnu přehodím, přizpůsobím se většině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 tak u nás pasé , moja má denní dvanáctku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Tak 6 nemůžu, je Pochod slováckými vinohrady. Jinej termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Týden po? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 6.10. zatím vyhovuje předběžně mi, Pawoukovi, možná Denisovi, předpokládám i Tomusovi a mimo jiné i Aspiremu a taky zatím i Galvimu. Včera si @Pitrsman psal, že se přizpůsobíš většině.Klidně si mohl rovnou napsat, že máš denní a že by si bral jiný termín. před 21 hodinami, Pitrsman napsal: Já mám mít denní ale klidně si směnu přehodím, přizpůsobím se většině. Takže případný jiný termín si už domluvte sami. Další organizování srazů už přenechám na někom jiném.Mimo jiné mě to s prominutím sere proto, že kolikrát člověk objedná stůl pro X lidí a některým je za těžko pak napsat, že nedorazí a člověk pak před obsluhou vypadá jak chuj. Viz. třeba loňský vánoční sraz s účastí 4 aut. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Nemám denní, podle plánu jsem jí měl mít ale bude zrušená, mám tam dovču, jdu na ten pochod do Hodonína. Nemusíš se rozčilovat, jen jsem to dopletl. https://spolecnestoleti.cz/cs/akce/pochod-slovackymi-vinohrady další týden 13.10. volno mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 13.10. jedem s mojou na Mejdan s Impulsem do Praglu, to taky nebudeme moci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Je bohužel jasné, že se nikdy všichni na srazu ve stejný termín nesejdeme a ani se na něm neshodneme. Termín tedy nechám na Vás a to včetně organizování srazu Pokud mi to výjde, taky se ukážu. To je z mojí strany vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 a co 22. září sobotu nebo 30. září v neděli, kdo by měl čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 V 30. 8. 2018 na 20:12, Ondra16V napsal: Další organizování srazů už přenechám na někom jiném.Mimo jiné mě to s prominutím sere proto, že kolikrát člověk objedná stůl pro X lidí a některým je za těžko pak napsat, že nedorazí a člověk pak před obsluhou vypadá jak chuj. Viz. třeba loňský vánoční sraz s účastí 4 aut. Ten pocit marnosti znám (bohužel) taky... Soucítím s Tebou aniž Tě osobně znám (ale brácha ano). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 (editace) @stanmar a další kapitola je ta, že jsem se jednu dobu snažil lidi, kteří tady moc nechodí informovat o nadcházejícím srazu i mimo SH. A odpověď? Vesměs žádná, případně "zobrazeno". Tak jsem se na tohle shánění lidí vykašlal a sotva skončil jeden sraz a zřejmě viděli fotky ze srazu, už jsem měl SZ od stejných lidí s dotazem "proč jsem jim o srazu neřekl" Editováno: 31. Srpen 2018, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Klasika.... Takže co? 6.10.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Klidně 6.10. jsem ochotný něco domlouvat naposledy.Jiné termíny už přenechám na někom jiném. PS Pitrsman: nejlepší je srazy stejně pořádat v sobotu, můžeme pokecat až do večera.Neděle je hlavně pro lidí, kteří jsou z daleka (Pawouk nebo třeba Malta) na nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Mně je to celkem jedno, jestli sobota, nebo neděle. Jednou za čas to přežiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Jelikož i mladá má 6.10. denni tudíž bych nemohl ani aspoň s ní jedeme na placek dnes. Mladého jsme včera odevzdali po měsíci zpět do Plzně tak máme šábes a nevaříme a necháme si uvařit. Nazpět pak ještě frgály [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Tak náš minisrázek dopadl dobře [emoji4], jen ty frgály nebudou [emoji21] teď jsme se dívali že v Palačově jsou jen do jedné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Je dobre že placky ještě smaži, pozdravuj rodinku. Kluci, za mně až v říjnu, zaří mam vikendy zapraskane, vlastne i prvni vikend v řijnu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Domluvte se tedy na termínu a nejspíš bych se zastavil Zrzkem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Davide, 6.10. ve 14:00 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Kdo přijede na srazek? Nějaký seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Tentokrát kluci nedojedu, snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Já s tím počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 možná ho taky nakonec zvládnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 tak mám pocit že s odchodem Galviho se to celé jenom kálí http://www.lasskajizba.com/ teď mi to moja četla ... Ondro, budeš to muset asi prověřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.