Skodzinek Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Jsem taky pro :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) @jozzi @stanmar @xtrack Hláším, že před půl hodinou jsem splnil svou občanskou povinnost. Vidím, že sraz byl úspěšny :-) Editováno: 13. Říjen 2019, autor: Skodzinek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) před 6 hodinami, jozzi napsal: Fotka tu :D Počasí bylo dnes nádherné, jsem rád že se sraz vydařil ?? A kdo je kdo?? Bohužel 10.11 se zůčastnit nemohu, budeme ve Varech ? Editováno: 13. Říjen 2019, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Jsem rád, že se sraz vydařil, počasí vyšlo pěkné :) před 13 minutami, xtrack napsal: ... A kdo je kdo?? ... Musíš přijet osobně a zjistit na některém ze srazů :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Díky za sraz, foto dodám zítra? David má velké mínus za to, že zapomněl rezervovat stůl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) Martab: Tak jo, půjdu do sebe a brzy se ukážu? V prosinci budete taky pořádat setkání?? Editováno: 13. Říjen 2019, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Je to v plánu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Skvělé?? Budu to tady sledovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 před 21 hodinami, jozzi napsal: Fotka tu Ondro, se divím, že jsi neuhnul (jako obvykle ), aby jsi byl neviditelný. Jinak doma jsem byl v 19:10 jak na koni, dálnice 140 tempomat + něco navíc, když bylo potřeba přidat. Holt jsem měl oproti Barči větší štěstí na průjezdnost dálnice ... to jsem už měl čtvrtku frgálu dávno vdechnutou , když nám volala, že se teprve dokodrcala v koloně k nehodě na Rohlence. Jinak sraz super, jako obvykle, počasí jak na objednávku (až na ten neobjednaný stůl ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Já jel poněkud jiné tempo - vzhledem k tomu šrotišti na 49 km D1, jsem to musel vzít přes Mohelnici a Hradec Králové. Abych nepřijel někdy v půl druhé, tak jsem tomu vyhnal všechny pawouky z výfuku a přijel domů v prakticky stejné době, jako bych jel normálně po D1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 ehm , je vidět že při tom průletu D11 jsi měl už hodně nejistou ruku a i ten vír v nádrži tomu odpovídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 To jsem už jel na ČM v klídku 80 km/h. V noci to holt blbě fotí - musel jsem dokonce rozsvítit v kabině, jinak by tam bylo rovných 160. Jinak Ostrava - HK za 2:04 hod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Konečně jsem se dokopal tady dát fotky i já, poslední účastníci (já a @Pawouk odjížděli v 8) A cestou domů společně s Pavlem 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Tak to jste to hezky potáhli [emoji3]Jinak jsem si Pawouku na Tebe vzpomněl, když jsem četl na netu o té bouračce. Ale pak dočetl, že to bylo ve směru na Brno. No, Tys to však neriskoval a jel na HK [emoji10]Jozzi s Maltou by se měl polepšit a příště nebýt inkognito.Jinak děkujeme za přijetí a příjemně strávené odpoledne. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 To je už s Ondrou taková tradice - jak jsem říkal, mně vyhovuje vyjet kolem osmé hodiny, abych domů dojel bez kolon. Nehoda sice byla ve směru na Brno, nicméně dálnice byla uzavřena v obou směrech. Já zrovna byl kousek za Ostravou na D1, když jsem to slyšel v rádiu. Takže následovalo přeprogramování navigace a změna trasy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 @Pawouk to je tradice ze posledni lide odjede mezi 20:00 a 22:00 hodin. Pamatuji sraz kde jsme odjizdili v 21:45 ? Mi se taky libi odjizdet v 20:00h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Cus, sorry ze jsem nestihl sraz... trochu starosti a nejake prescasy... ? ted 10teho taky nedojedu makam cely vikend ?. Snad mi to konecne uz zase nekdy vyjde. Ale vidim ze jste si ho pekne uzivali ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Tak kdo všechno teda dojede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Přijel bych. Jen mi řekni, kam mám přijít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 http://www.gutska-basta.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Prijedeme my dva z polska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Bude to tak :-) Díky, @Ondra16V, za adresu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Zdarec, i beze mě tentokrát ?? (hokna??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 taky tentokrát nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.