jozzi Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Jeden na skalku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Jsem pro, skvělá domácí kuchyně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 tak co třeba ten druhý týden 12.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Když přežiju očkování, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 My ti věříme, že jo :). Příští týden se teda domluvíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 V 1. 6. 2021 na 17:04, Pawouk napsal: Když přežiju očkování, tak ano. tak koukám, že jsi přežil :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Jo, nebylo to tak silné, jako minule. Tak co bude se srazem? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 já nevim :D :D @Malta jak to tam je s parkováním? Podle map tam moc míst pro auta není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Tak šest aut max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Je tam možno parkovat i někde jinde? Viděl jsem tam nějaké parkoviště u hotelu, ale to bude asi jen pro ubytované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 U Lary parkovat můžeš bez omezení, ale bývá tam plno. Dole pod Skalkou je pár míst bez rezervace u bývalé palírny u Jakuba, jinak v bezprostřední blízkosti není nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Já nedorazím, budu od pátku do neděle poblíž Rakovníka. Užijte si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 kdo by teda jel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 já to zatím přislíbit nemohu, protože pokud by to jen bylo trochu možné (očkování nám to umožňuje), tak bychom v sobotu vyrazili do Maďarska do lázní za teplou vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Jak to tak sleduji, je to na odložení na jiný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Já tento víkend nejspíš taky ne… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 No nic, tak to necháme na jiný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Ani Barča nedorazí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 a kdy kdo může? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 My ne 😄 Ale těžko říci kdy jo, u nás se to mění z hodiny na hodinu 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 před 3 hodinami, Bikes napsal: a kdy kdo může? Nech to plavat, ve dvou třech to asi nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 @Pawouk právě proto jsem se ptal, aby jsme si třeba řekli, že červen je už mimo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 No červen ještě nekončí. Jsou tam ještě další dva víkendy. Ale v tento okamžik nejsem schopen říct, jestli budu mít volno. Teoreticky ano, ale u mě se to v poslední době mění dost na poslední chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Já nejdřív až tak po 10.7. a to kdo ví jak to bude potom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.