LuCasX Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 Takže s Denisem na scuku jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 před 35 minutami, Pawouk napsal: A dobrý? Na fotkách to nevypadá špatně. Výborné to bylo @LuCasX tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Chybi jídlo Ondro 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Ať je zde i nějaká ta skupinovka :) Díky za organizaci a hojnou účast :) @TOMUS Jídlo bylo dobré, musíš přijet a vyzkoušet :) 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Díky za další super sraz ,ikdyž jsem se tentokrát moc dlouho nezdržel, bylo to fajn! 🙂 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 No, my už za chvíli asi pojedeme 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Skoda ze jsem se nemohl zucastnit 🙁 posunuli nam ubytko o tyden a takhle to blbe vyslo… Na pristi sraz se uz ted ale hlasim @Ondra16V 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Nová atrakce v Sedlišti - altán a cestičky za pět mega. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Taky něco málo přidám. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 14 godzin temu, Martab napisał(a): @TOMUS Jídlo bylo dobré, musíš přijet a vyzkoušet :) Byl jsem tam naposledy 31.1. Jídlo ok ale draž než v gutech 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 @TOMUS zas o tolik dražší mi to nepřišlo. Navíc lepší výběr dezertů 😁😁. Dokonce jsme jim vyjedli všechny zmrzlinové koule co měli 😁😁😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Kluci, musím vám ještě ukázat nejen svoje koule :D 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Díky všem za další super sraz. 😊 Až na to horko bez výhrad. 🥵 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Diky vsem za nadherny sraz 😀👍🏻 Zastavka v Katovicich Sedlsite Legendární motor Favoritky Jidlo a napoje 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Dovolte mi, abych Vás pozval na 5. sraz v roce 2023, konkrétně 12.8. v již tradičních 14:00hod. !!!Pozor, po předchozí diskuzi je místo srazu přesunuto do Sedliště!!! Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bikes 4. ExecutedDonut 5. VeteranChild 6. Jozzi 7. Bullets 8. Pitrsman 9. Malta 10. Aspire 11. e1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 Jak to že nejsem na seznamu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 PS kdo by mi dokázal vyzvednout balíček v Brně? Akutní spěchá pak kdyžtak smažu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 @Bullets na seznamu nejsi, jelikož jsi mi neodpověděl přes mess, že dojedeš PS: na balíček zkus napsat @ExecutedDonut, ale řešte si to v sz a nebo v Jizbě, né tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 Tak v tom případě se koukni o pár příspěvků výše jsi tam dokonce citovaný 😛 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 no joo, sakra! 11-13.08. oco organizuje sutaz, potrebuje trochu pomoct s organizaciou. takze asi nic z mojej ucasti keby sa nieco zmenilo, dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 (editace) Ahojte po dlouhé době. 🙂 Ondro, napiš mě tam taky na toho 12.8, je to Sedliště teda? Jo a dá se platit kartou? 😉 Jinak já byl včera v Gutech a jídlo nic moc, jeli jsme z Tater tak jsme se tam stavili a děcka si dali pizzu, to tam mají new ale byla hnusná, špatný těsto, to se jim nepovedlo a já měl s mojou tvarůžek v bramboráku ale totál takový moučný, hlavně masný. Už to tam není dobré, škoda. Jinak zítra jedu na Javorový vrch a pak se stavím tady, tak pak řeknu jaký to tam bylo. 🙂 http://www.slezskakrcma.cz/ Editováno: 3. Srpen 2023, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 @Pitrsman ok, jsi na seznamu Jasně, kartou lze platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 Tak velice se omlouvam, sekretarka spletla terminy a ve stejne datum mam i seslost v Praze. Tedy poprosim vyskrtnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.