wirer Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 @brrrrmpridas sa uz aj ty? 🤔 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 22 godziny temu, Ondra16V napisał(a): @TOMUS fotky obličejů jsem zakryl smajlíky, buď tak hodný a nedávej tady fotky osob. Né každému to může být příjemné. V další debatě pokračujte v jizbě. Ok. Posrazim se pamatovat 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Ty voe, a zase to dá o týden od toho, co já budu na Moravě 😄 No uvidíme, jestli to půjde posunout o týden, že bychom jeli o týden později, abych se za Vámi taky po dlouhé době zastavil 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Jeee, Sedliště, to mám za rohom 😇 To som zas vliezol do témy, a je nad čím dumať 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 @Mirec.K dojedeš? Můžu Tě hodit na seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 @Ondra16V - zatiaľ budem o tom premýšľať. Je to pomerne ďaleko (termínovo), ale značím si. Ako dlho vopred je potrebné potvrdiť účasť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 většinou je to tak že týden před srazem se rekapituluje zda všichni co se nahlásili, nebo jsou u nich otazníky, skutečně dojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 Super, tak ma zapíš spolu s otáznikom 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Pro mě bohužel účast ze zdravotních důvodů padá. 🙁 Všem ostatním ale přeju vydařený sraz. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 V 23. 8. 2023 na 7:38, Mirec.K napsal: Super, tak ma zapíš spolu s otáznikom 🙂 Tak co, dojedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Zatiaľ to vypadá, že by to mohlo klapnúť. Upresním večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 mimochodem, moja si v pátek dávala v Sedlišti placek s kuřecími nudličkami a kvalita byla žalostná. Já to nechutnal (bo nemůžu teď), ale už od pohledu to vypadalo jinak, než na co jsem tam zvyklý ... asi neměl kuchař svůj den, tak doufám, že se vám to na sobotu zlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Hmmmm, nevyvážené výkony předvádějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Potvrdzujem, v sobotu sa ukážem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 Stůl zarezervován 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 Omlouvám se, ale tentokrát nedorazím - skolila mě nějaká viróza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 To pravě musíš dorazit a léčit to na místě slivovicí 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 Polska Wódka všechno uleči. Ona je dobra na všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Nikdo nikde? 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Rychlík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Přeju hezký sraz Hodně užijte to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Užijte si sraz. Já sem na trošku větším srazu 🥴 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.