Malta Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 před 16 hodinami, Ondra16V napsal: Příště snad dojedu Ale účast slabá A ten Martinův Roomu tam v tom křaku... bo už jsme tam byli od 12 hodin jako předvoj ... ale vydrželi jsme až do 16h ... a placek jsem si dal 41 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 no je fakt že tvoji oktávku jsem tam Lukáši viděl dříve, jen jsem nevěděl, že patříš "k nám", bo jsem tě na srazu asi ještě neviděl ... ale třeba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 před 1 hodinou, Malta napsal: bo už jsme tam byli od 12 hodin jako předvoj ... ale vydrželi jsme až do 16h ... a placek jsem si dal 41 Si šikovný pionýr,chlapče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Hoši sraz super rád jsem Vás poznal. Akorát z placku jsem se léčil ještě v neděli jak mi bylo blbě Asi stárnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 to nás exžlučníkáře nemůže už nějaký ten placek rozhodit ... ono hlavně, asi to není dobré zrovna zapíjet kofolou, ikdyž jí mám taky moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 ... ale poďme raději tlachat do Slezské jizby, nebo už zjebe Pawouk aj mě za ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 1 godzinę temu, Reeshanek napisał: Hoši sraz super rád jsem Vás poznal. Akorát z placku jsem se léčil ještě v neděli jak mi bylo blbě Asi stárnu... Přijet znova Doufam že taky uvidime . po placku č. 76 nic Ti nebude . musel jsi mit něco jiného Malto > každy sraz v sedliště je exkluzivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 3 minuty temu, Malta napisał: ... ale poďme raději tlachat do Slezské jizby, nebo už zjebe Pawouk aj mě za ten Proč pawouk ma Tebe zjebat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 protože toto vlákno má primárně sloužit k domluvě konkrétního data srazu, kdo všechno přijede a max. závěrem nějaké to foto ze srazu ... ale když ono se to pak rozjede do dalšího hospodského tlachání a to by bylo dobře raději pokračovat zde http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezská-jizba-bo-u-nas-je-fajně/?page=333#comment-2194359 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Jo,jo,jo tlachání patří do hospody.Přidám pár svých obrázků a valim za váma na pivo. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Chlapi sorry, že sem nepřijel stěhoval sem se a uplně jsme na to zapoměli koukám, že přijely nějaké nové autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 takže na příště omluvenku v tekuté formě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Bando co tak uz domluvit datum pred vanocniho srazu a srazu posledniho v tomto roce ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Jak jsem říkal už osobně, za mě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Udělal bych to jako loni a předloni.Jeden předvánoční se startu 12tého měsíce a jeden mezi svátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 No čekám že tu dáte datum a ne nic jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Co tak 7.12. a pak 27.12.? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Je to ještě daleko,ale teoreticky bych se přikláněl k datům od Karlose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 7.12. 100% nemůžu. 9-10 mám večírek ve Velkém Meziříčí, takže taky nic. Za mě se spíše přikláním k datu Lukyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 já to věděl že s Váma to nebude lehké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Jsem říkal: nahoď termín a ať se lidi přizpůsobí, nebo ne. Nikdy ne nezavděčíš všem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jozzi se hlasi doma odesláno z Nokia 3310 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jozzi, raději do Jizby, tady se to zase zvrtne, ale vítej zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 a co 10.12 to je sobota?přes týden někteří chodí do zaměstnání nebo práce(co je baví) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.