TOMUS Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Pepiček ti nikdy neřekne co chci bo vždy ma něco důležítéjšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Nic není důležitějšího než sraz a já ( jen sranda ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Nějaký srazík místní? Berete i nové kolemjdoucí nebo to máte nějaké komunitní setkávání? Jen tedy 22.6. mám opět nějaký závod, takže to by nešlo. 29.6. ještě nevím, zatím asi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Takže teda k tomu srazu.. Sobota 22.6. v 14 h Zatím přihlášení: - Malta - Ondra16V - TOMUS - Skodzinek - já někdo další ? ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @velryb jistě, rádi vezmeme mezi sebe někoho nového ☺️ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 ještě dodávám, že lokál s největší pravděpodobnosti vyměníme za restauraci lutena a nebo za restauraci pod zeleným dubem ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 22.6. bohužel ?...Mistrovství republiky má přednost. Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Další bude na 1000% v září ☺️☺️ Budeme se těšit ☺️ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Možná dojede i Aspire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 22.6. píšu do diáře. Doufám, že se do té doby něco nesemele v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Ještě upřesňuji, že to bude z důvodu lepšího parkingu v restauraci Pod zeleným dubem ve Starém Bohumíně ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Pro neznalé odkaz tu http://www.podzelenym.cz/cz.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Sakra, to je skoro v Polsku. Nicméně to vypadá zajímavě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Ano, vedle je hraniční přechod Klidně se tam pak můžeme projít 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 to abych začal šetřit, abych si tam mohl objednat něco jiného než palačinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 A sakra, je vidět, že dcérka má dobrej džob, anebo movitého frajera, a tatík skuhrá, že nemá na rohlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @Malta neboj se, já ti něco koupím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Pavle troufám si tvrdit, že v tuto chvíli ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @Pawouk kéžby, ale on to není až takový rozdíl mezi plackem za 180 Kč, který je už jak víme nic moc. Nebo normální jidlo za 200 Kč .. ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Já vím, jen jsem si trochu rýpnul. A mají čepovanou Kofolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 ... to je fakt, dostat steak brazilského býka původem z Polska za čtyři kilča je skoro to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 (editace) Před hodinou, Barenasparena napsal: Další bude na 1000% v září ☺️☺️ Budeme se těšit ☺️ Ja taky! Snad se trefime do terminu, jeste tam mam 1,5 vikendu volno! ? Editováno: 27. Květen 2019, autor: velryb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @Pawouk polsko to neni konec světa kdyby tato restaurace sedla na delši dobu tak mohl by i na kole přijet @Malta polské maso neni špatné. Nebudeš mit nemoc blaznivých krav (szalone krowy) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Hele, pokud chcete někdo někam jinam, nebo víte o něčem jiném není problém, ještě není nic zařízené a tak klidně nahoďte své názory, připomínky či návrhy ☺️ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Tomku v pohodě, já to tak nemyslel, jen jsem to psal s nadsázkou v reakci na nedávnou aféru tady u nás ... ale já jsem v klidu, steaky stejně nejím, ale psíčkovou za 209 bych asi zkusil, jestli to bude stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.