TOMUS Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Chlapci a ženy. Chutná Vam placek a dezert?🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 No a nesmí chybět foto jídel :D Odjezd někdy okolo půl 10 :D 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Také přidám nějaké fotky. Vybízel jsem Ondru do 4. chodu, ale on už je prý "plný", nevím co tím myslel :D :D 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Zdarec, cesta v pohodě, skoro nikdo nejezdil. Takže v poklidu za 3:25 hod jsem byl doma. Dík za pokec. Vypadá to, že nadlouho poslední... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Tak to jsme museli dojet +/- podobně, já to měl za 3:03. Provoz taky minimální, i zvířátka asi spala :D. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 nic ne chybi a nic se nezmenilo 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 V 13. 12. 2020 na 9:42, Pawouk napsal: Zdarec, cesta v pohodě, skoro nikdo nejezdil. Takže v poklidu za 3:25 hod jsem byl doma. Dík za pokec. Vypadá to, že nadlouho poslední... Tak máme zase na neurčito smolíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Vyšlo nám to tak tak 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Ahoj všichni, zdravím Vás v tomto Vánočním čase🎄❄ Tak jsem to zase prošvihl😪 Fotky vypadají skvělé a nálada musela být jistě luxusní🍻 Jsem moc ràd za Vás co jste se sešli🍻🍻🍻 (zdravé jádro)👍 Snad příště mě to konečně výjde a věřím že to bude brzy🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Strasne me stve ze jsem musel po dlouhe dobe vynechat sraz z duvodu stehovani... Vikend byl masakr najezdil jsem asi 1000km 🚐 ale od nedele bydlime! 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 pěkný domeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Diky! Prozatim jsme v najmu ale chteli bychom ho pripadne koupit jen majitel zatim nechce 🤣 domecek je to uplne bezny bungalov ale ta garaz 😍 to je splneny sen! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 To věřím, garáž větší jak samotný dům. Tam by se vešlo aut :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Davide, domecek parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Úplný Southforc 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Jo, ale patří to do Jizby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Cekal jsem tady uz davno tento komentar 🤣 Pawouk cti dodrzovani pravidel. Kdo hecne tedka v tehle kose nejakou sesn? Videl bych to na kebab a snezeni u patniku na parkovisti 💪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 no pomohli bycom ti se stěhováním a potom pokec v garáži-néé, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Tak nám od pondělí otevírají hospody. Kdy dáme sraz? Bohužel hned první víkend v červnu tak na 90% nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Něco by to chtělo vymyslet, jenže kdy?😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Mě to je asi vcelku jedno. Co tentokrát zkusit to restauraci Skalka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Já jdu v pátek na druhou dávku Comirnaty, a vzhledem k tomu, co se mnou udělala ta první, fakt příští týden nepřijedu. Nejspíš budu rád, že to přežiju. Navíc je v tom i něco dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Taky jsem dostal Pfizer ale v poho. Ta skalka je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 @Pitrsman https://www.skalkakuncice.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Před hodinou, Pitrsman napsal: Taky jsem dostal Pfizer ale v poho. Ta skalka je kde? ale první teprve ne? Já zatím jen první a v poho, ale u té druhé už jsem slyšel také ne dobré zvěsti. Ale pokud máš mít dobré protilátky, tak by ta druhá vakcinace měla způsobit bouřlivější reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.