Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Motaaa, sereš mě tou fotkou, ale užijte si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Uf takove vedro jsem rad ze jsem zde v CR leto mi staci Tak si to tam uzijte. Fotky paradni jsem rad ze tu jsou takovy fotografove pro zvecneni tohoto osazenstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Nechci nikoho nasrat jen jsem věděl že pojedu v tento termín a bude silvesrt 9000km daleko takže šťastný nový rok všem. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Parada tak i vam stastny a vesely novy rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 hmm škoda že tam nemohl být taky super foto a sraz taky Šťastný nový rok vám všem přeju s Dominikanské Bys dovezl nějakou lahvinku rumiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Taky mám par fotek, jen jsem nestihl hned první čepičáře Každopádně zato jsem stihl 2 i 2x Tak koukám, že ten uzený krček není prosolený. Asi nabyla použitá praganda,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Fotky jako cumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Jozzi budu se snažit těch lidí je hodně co chce rum je vynikající budu ho pít a když tak ti jeden nechám je to vrámci All inclusiv 0,7L ale nikomu neslibuji dnes byl výlet na Bacardi nádherná pláž a pravý Bacardi rum hmmm nemá chybu uživejte silvestra všichni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 To ty jsi ho tam hlavne uzivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Jozzi budu se snažit těch lidí je hodně co chce rum je vynikající budu ho pít a když tak ti jeden nechám je to vrámci All inclusiv 0,7L ale nikomu neslibuji dnes byl výlet na Bacardi nádherná pláž a pravý Bacardi rum hmmm nemá chybu uživejte silvestra všichni.Kdyby sis vspomnel byl bych moc vděčný tady takovou lahudku nekoupim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 100% kakao na pečení ti můžu dovezt to není problem ale rum uvidím jakto půjde dovezu nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Kakao prepalim hlavně si to pořádně uzij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A tu ještě bar Bacardi kde jsem poprvé zkusil pravý Bacardi rum a plaž Bacardi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Hele, nechces toho uz nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Ok nebudu už provokovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Fotky super vypadam tam sice jako posuk ale aspon byla sranda! Rumika jsem letos dostal od zamestnavatele tak si ho asi otevru kdyz to tady tak ctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Motaaa-jen dávej fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 A co že to je? Balaton, Bulharsko? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Foto parádní, ale už zase tady z toho děláte hospodu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 jaj, jsem přehlédl že to není Jizba ... jsem to tam přesunul (ten svůj OT) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ahoj. Dekuju vsechnim za nedelni sraz Jestli nekdo ma zajem na me fotky , prosim poslat mi svuj e-mail na me SZ. Pošlu všechny fotky . Snad muze byt v 2, 3 nebo vice zpravach. Jozzi mam uz prepojeni mobilku takze tocime dal byznys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Vsak to muzes dat i sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jasně,dej to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 nemam opravenych spz-etek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.